Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο video για το Mazda6

Ελλάδα 13:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο video για το Mazda6

ΝΕΑ

Νέο video για το Mazda6

ΝΕΑ

Μόλις 3 ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση του πρώτου επίσημου video με το νέο Mazda6, η ιαπωνική εταιρεία επανήλθε με νέο υλικό. Μικρής διάρκειας και πάλι, το νέο video δείχνει το πλάι του αμαξώματος, από τα εμπρός φώτα μέχρι την πόρτα του οδηγού. Είναι ορατές οι έντονες ακμές του καπό και του εμπρός φτερού, που συνεχίζουν στο πλάι και χαρίζουν δυναμισμό στο μεγάλο sedan. Αρκετά πίσω από τη βάση της πρώτης κολώνας είναι τοποθετημένοι οι εξωτερικοί καθρέπτες.

Advertisement
Advertisement

Με έντονες σχεδιαστικές επιρροές από το πρωτότυπο Takeri, το νέο Mazda6 αναμένεται να αποτινάξει τη συντηρητική εικόνα προηγούμενων μοντέλων της μάρκας. Στις 10 Ιουλίου είχε κυκλοφορήσει το προηγούμενο video, με πλάνα από τη μάσκα και τα φωτιστικά σώματα.

Το Mazda6 θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Σεπτεμβρίου στο Παρίσι και οι πωλήσεις του αναμένεται να αρχίσουν τους πρώτους μήνες του 2013. Θα είναι το δεύτερο μοντέλο της γκάμας (μετά το CX-5) που θα κάνει χρήση των νέων κινητήρων βενζίνης και diesel, τεχνολογίας SKYACTIV. Τα συστήματα μετάδοσης θα περιλαμβάνουν μηχανικό και αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.