Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Νέα site απο την Volkswagen Bank

Ελλάδα 12:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα site απο την Volkswagen Bank

ΑΓΟΡΑ

Νέα site απο την Volkswagen Bank

ΑΓΟΡΑ

Στη δημιουργία τριών νέων ιστοσελίδων, μίας για κάθε ένα από τα τρία brand (Volkswagen, Audi και Seat) προχώρησε η Volkswagen Bank GmbH. Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα μοντέλο μίας εκ των τριών εταιρειών και θέλουν να ενημερωθούν για τα χρηματοδοτικά και ασφαλιστικά προγράμματα, μπορούν πλέον να λάβουν όλες τις πληροφορίες στα εξειδικευμένα site. Στόχος η ακόμη πιο προσωπική και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

Advertisement
Advertisement

Για τα οχήματα της Volkswagen η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι www.volkswagenbank.gr, για αυτά της Audi, www.audifinancialservices.gr και τέλος για τα μοντέλα της Seat, www.seatcredit.gr.

Επιπλέον, σε κάθε μία από τις τρεις ιστοσελίδες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την αντίστοιχη χρηματοοικονομική υπηρεσία για κάθε πληροφορία που χρειάζονται ή ακόμα και προκειμένου λάβουν προσφορά ασφάλισης του αυτοκινήτου τους.

Η πρόσβαση στις παραπάνω ιστοσελίδες μπορεί να γίνει και μέσω του www.volkswagenbankgmbh.gr, αλλά και του www.facebook.com/VolkswagenBank.gr

Advertisement
Advertisement

Η Volkswagen Bank GmbH ιδρύθηκε το 1949 ως θυγατρική της Volkswagen Financial Services AG και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Ευρώπης, διαθέτοντας 6,85 εκατομμύρια συμβόλαια πελατών. Ενδεικτικά, στο τέλος του 2011 είχε όγκο καταθέσεων ύψους 23,8 δισ. ευρώ. Στην Ελλάδα λειτουργεί ως υποκατάστημα αλλοδαπής τράπεζας από το 2005.