Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η επόμενη Mercedes C-Class;

Ελλάδα 8:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η επόμενη Mercedes C-Class;

ΝΕΑ

Η επόμενη Mercedes C-Class;

ΝΕΑ

Την άνοιξη του 2014 αναμένεται να παρουσιαστεί η τέταρτη γενιά της C-Class και ο γραφίστας Larson προχώρησε σε ψηφιακή απεικόνισή της. Σε σχέση με τον τωρινό εκπρόσωπο της Mercedes στην κατηγορία των premium μεσαίων οικογενειακών μοντέλων, το δημιούργημα του Larson δείχνει πιο «άγριο». Η σχεδόν κάθετη μάσκα, οι έντονες ακμές στο καπό, ο μυώδης προφυλακτήρας και η ιδιαίτερη σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων – τεχνολογίας LED – χαρίζουν στη C-Class μία πιο δυναμική στάση.

Advertisement
Advertisement

Εδώ και αρκετούς μήνες έχει αρχίσει το πρόγραμμα εξέλιξης της νέας γενιάς της C-Class και ήδη τα πρωτότυπα αυτοκίνητα έχουν εντοπιστεί να πραγματοποιούν δοκιμές σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Οι διαστάσεις του νέου δημιουργήματος της Mercedes θα είναι αυξημένες σε σχέση με το τωρινό μοντέλο, ώστε να μην υπάρξει «σύγχυση» με το αναμενόμενο τετράθυρο coupe, τη CLA.

Ανανεωμένο αναμένεται και το εσωτερικό, με πλουσιότερους χώρους για τους πίσω επιβάτες. Οι Γερμανοί θα εξοπλίσουν τη νέα C-Class με πλειάδα συστημάτων ασφαλείας αλλά και εξελιγμένους κινητήρες, πιο ισχυρούς και ταυτόχρονα λιγότερο «λαίμαργους». Οι πληροφορίες θέλουν να ακολουθεί μέσα στο 2015 υβριδική έκδοση, ίσως και ηλεκτρική (η τελευταία θα αποτελέσει προϊόν συνεργασίας της Daimler με την Tesla Motors)