Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διάκριση αξιοπιστίας για τη Toyota

Ελλάδα 3:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διάκριση αξιοπιστίας για τη Toyota

ΝΕΑ

Διάκριση αξιοπιστίας για τη Toyota

ΝΕΑ

Στην τελευταία έκδοση του κορυφαίου οργανισμού τεχνικού ελέγχου της Γερμανίας, TÜV, η Toyota είχε 29 μοντέλα της ανάμεσα στα 50 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες! Συνολικά 20 Toyota βρέθηκαν στο Top 10, ενώ το Prius κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία οχημάτων ηλικίας 4-5 ετών.  Επίσης, στην κατηγορία οχημάτων ηλικίας 2-3 ετών, η ιαπωνική μάρκα πήρε τη «μερίδα του λέοντος» με 4 μοντέλα στην πρώτη δεκάδα, συγκεκριμένα τα Avensis, Prius, Yaris και iQ.

Advertisement
Advertisement

Το Toyota Prius είχε το χαμηλότερο δείκτη βλαβών στην κατηγορία οχημάτων ηλικίας 4-5 ετών, και από κοντά ακολούθησαν τα Auris και Corolla στις θέσεις τρία και τέσσερα. Στις μεγαλύτερες ηλικιακά κατηγορίες, τα Verso και RAV4 εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ισχυρά σε αυτή την ετήσια αναφορά.

Η ετήσια αναφορά TÜV, η οποία δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά πριν από σαράντα χρόνια έχει γίνει πολύτιμος οδηγός για τους πελάτες, καθώς αξιολογεί και παρουσιάζει την αντοχή σε βάθος χρόνου και τη συνολική ποιότητα των οχημάτων που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.

Οι περισσότεροι από τους υποχρεωτικούς ελέγχους στη Γερμανία διεξάγονται μέσω των διαφόρων φορέων  του οργανισμού αυτού. Η Αναφορά TÜV 2013 βασίζεται σε περίπου 8,1 εκατομμύρια οχήματα τα οποία υποβλήθηκαν στους σχετικούς ελέγχους από τον TÜV στο διάστημα μεταξύ Ιουλίου 2011 και Ιουνίου 2012.[nggallery id=1246]

Advertisement
Advertisement