Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (14/2)

Ελλάδα 8:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (14/2)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (14/2)

ΝΕΑ

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάσαμε την αγάπη μας για το αυτοκίνητο εδώ στο NewsAuto.gr, και αντί για λουλούδια σας φέραμε τα τελευταία νέα. Αν επιστρέψατε μόλις από τη βραδινή σας έξοδο, στην καθιερωμένη ανασκόπηση θα βρείτε συγκεντρωμένες τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

Η Renault έδωσε τέλος στην αναμονή και ανακοίνωσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Clio RS με τα 200 PS. Το πεντάθυρο σουπερμίνι θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στην Ελλάδα μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Οι εικόνες αποτυπώνουν με περισσότερη ακρίβεια όσα αδυνατούν να… πουν οι λέξεις και είδαμε τα πρώτα trailer από δύο μοντέλα που θα κάνουν πρεμιέρα στη Γενεύη. Ο λόγος για την Mercedes A45 AMG με τα 360 PS και το Renault Captur, το μίνι crossover των Γάλλων. Τα πιο τρελά video έρχονται από τη Μέση Ανατολή και οι Άραβες εντυπωσιάζουν για μία ακόμη φορά, δείχνοντας ότι είναι δυνατή η αλλαγή ελαστικών εν κινήσει σε δύο ρόδες!

Σας ενημερώσαμε για τα τελευταία νέα από το μέτωπο της Ghibli, του αναμενόμενου sedan της Maserati, και το πότε θα αποκαλυφθεί. Από τις πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ περνάμε σε ένα από τα οικονομικότερα μοντέλα της ελληνικής αγοράς. Η ελληνική αντιπροσωπεία της Hyundai ανακοίνωσε τις νέες τιμές πώλησης του i10, μίας εκ των πιο ολοκληρωμένων προτάσεων στην κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Αν αναρωτιέστε ποιο είναι το νέο αφεντικό στη Mercedes F1, σας παρουσιάζουμε τον Τότο Γουλφ, το διευθυντή αγωνιστικών δραστηριοτήτων του γερμανικού κολοσσού. Το έργο του δεν είναι πάντως εύκολο, καθώς το όνομα της εταιρείας δε συμβαδίζει με την απόσταση από τις κορυφαίες θέσεις του θεσμού.[nggallery id=1818]