Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Βαρβάτη» συνεργασία για Chrysler

Ελλάδα 11:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Βαρβάτη» συνεργασία για Chrysler

ΝΕΑ

«Βαρβάτη» συνεργασία για Chrysler

ΝΕΑ

Η Chrysler ενώνει ξανά τις δυνάμεις της με τον Τζον Βαρβάτος. Ο γεννημένος στο Ντιτρόιτ σχεδιαστής μόδας συνεργάστηκε με τη σχεδιαστική ομάδα της μάρκας, για τη δημιουργία δύο ειδικών εκδόσεων της 300. Οι δύο πλευρές έχουν άλλωστε… παρελθόν αφού πριν από μερικούς μήνες δημιούργησαν μία ειδική έκδοση της 300S. Το αποτέλεσμα της νέας συμμαχίας, θα το δούμε στο δρόμο στο πρώτο τετράμηνο του επόμενου έτους. [nggallery id=503] Πάντως από τις πρώτες εικόνες, είναι σαφές πως αφήνει το στίγμα του, με λεπτομέρειες από τιτάνιο και χρωμιομένα διακοσμητικά, τους καθρέφτες, τη γρίλια κι άλλα μέρη της «John Varvatos Limited Edition». Προσθέστε σκουρόχρωμα Led φωτιστικά σώματα και νέες ζάντες 20 ιντσών από κράμα αλουμινίου και έχετε μία σαφή εικόνα του εξωτερικού πακέτου.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινα καθίσματα με ειδικές ραφές και λογότυπα που μαρτυρούν το… ξεχωριστό της έκδοσης, λεπτομέρειες στο ταμπλό, ξύλινες επενδύσεις κ.α.

Νωρίτερα, ίσως και πριν αλλάξει ο χρόνος, θα βγει στην αγορά η 300C John Varvatos Luxury Edition όπου με αντίστοιχα αλλά ακόμα πιο πολυτελή στοιχεία, όπως δέρμα «Foligno» της Poltrona Frau, είναι εξίσου μοναδική.
[nggallery id=504]
Και οι δύο ειδικές εκδόσεις, θα τροφοδοτούνται με V6 και V8 κινητήρες βενζίνης.