Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Το νέο Toyota Auris

Ελλάδα 6:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Το νέο Toyota Auris

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Το νέο Toyota Auris

ΝΕΑ

Μέσω ενός φυλλαδίου της Toyota έχουμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά χωρίς καμουφλάζ την επόμενη γενιά του Auris. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν την ιαπωνική έκδοση του μικρομεσαίου οικογενειακού μοντέλου, η οποία δεν θα έχει σημαντικές διαφορές με το αυτοκίνητο που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Auris θα είναι κατά 5 cm μακρύτερο από τον προκάτοχό του, φθάνοντας σε μήκος τα 4,27 m. Το ύψος μειώθηκε από το 1,52 m στο 1,46 m, ενώ το πλάτος παρέμεινε στο 1,76 m. Οι αλλαγές στις διαστάσεις μαζί με το φρεσκάρισμα του εμπρός μέρους έχουν ως αποτέλεσμα το Auris να δείχνει πιο δυναμικό. Η μάσκα είναι πιο στενή και συνδέεται με τα φώτα, ενώ ο προφυλακτήρας φιλοξενεί τη μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα.

Ακόμη πιο διαφοροποιημένη είναι η ουρά του Auris, κυρίως εξαιτίας των μακρόστενων φωτιστικών σωμάτων, τα οποία μέχρι την τρίτη κολώνα. Νέος και ο πίσω προφυλακτήρας, δίνει μία πιο sport πινελιά στο 5θυρο οικογενειακό μοντέλο. Το εσωτερικό είναι πλήρως ανανεωμένο, με νέο τιμόνι, πίνακα οργάνων, φαρδύτερη κεντρική κονσόλα και ποιοτικότερα υλικά. Η γκάμα των κινητήρων του Auris θα συμπεριλαμβάνει από το 2014 και ένα σύνολο diesel με προέλευση τη BMW, ως μέρος της συνεργασίας των δύο εταιρειών.

Το νέο Auris αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Σεπτεμβρίου στο Παρίσι και να κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά στις αρχές του 2013. Παρά τις πληροφορίες περί επιστροφής του ονόματος Corolla, εκπρόσωπος της Toyota δήλωσε ότι και η νέα γενικά του μοντέλου θα κυκλοφορήσει ως Auris, κάτι που επιβεβαιώνεται άλλωστε και από τις φωτογραφίες.[nggallery id=138]

Advertisement
Advertisement