Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη μέσω PS4 για τη CLA45 AMG

Ελλάδα 2:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη μέσω PS4 για τη CLA45 AMG

ΝΕΑ

Αποκάλυψη μέσω PS4 για τη CLA45 AMG

ΝΕΑ

Μετά την παρουσίαση της A45 AMG στις 5 Μαρτίου στη Γενεύη, θα ακολουθήσουν λίγες εβδομάδες αργότερα τα αποκαλυπτήρια της CLA45 AMG στη Νέα Υόρκη. Η Mercedes και η Sony μας έδωσαν μία… πρόγευση της κορυφαίας έκδοσης του μικρομεσαίου sedan κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης της νέας κονσόλας Playstation 4. Η CLA45 AMG θα «πρωταγωνιστεί» στο παιχνίδι Driveclub μαζί με την Α45 AMG.

Advertisement
Advertisement

Το δελτίο Τύπου συνοδεύει μία ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία που απεικονίζει το πίσω μέρος του αυτοκίνητου. Ο διαχύτης και η διπλή χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης καθιστούν τη CLA45 AMG ξεχωριστή. Όπως και η Α45 AMG, θα εξοπλίζεται από τον τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 2 lt., εξελιγμένο από το τμήμα επιδόσεων της Mercedes ώστε να εμφανίζει μέγιστη ισχύ 360 PS και 45,9 kgm ροπής από τις 2.250 έως τις 5.000 rpm.

Η κίνηση περνά μόνιμα σε όλους τους τροχούς μέσω του 7τάχυτου AMG SPEEDSHIFT με διπλό συμπλέκτη. Η CLA45 AMG θα χρειάζεται λιγότερο από 5 sec για να φθάσει τα πρώτα 100 km/h, ενώ η τελική της ταχύτητα θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Η μέση κατανάλωση αναμένεται κοντά στα 7 lt/100 km. Στον εξοπλισμό της θα περιλαμβάνονται ESP τριών σταδίων (με λειτουργία SPORT Handling), sport ανάρτηση και ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης.[nggallery id=1889]