Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αντίπαλο του Α3 ετοιμάζει η Infiniti

Ελλάδα 17:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αντίπαλο του Α3 ετοιμάζει η Infiniti

ΝΕΑ

Αντίπαλο του Α3 ετοιμάζει η Infiniti

ΝΕΑ

Το φιλόδοξο πλάνο για κατάκτηση μεριδίου 10% στην παγκόσμια αγορά των πολυτελών αυτοκινήτων μέχρι τα τέλη του 2016, δημοσιοποίησε η Infiniti. Ο στόχος θα επιτευχθεί με νέα μοντέλα και μέσω της ανάπτυξης του ευρωπαϊκού δικτύου, από 50 σημεία που είναι σήμερα σε 230 μέσα στα επόμενα 5 χρόνια. Η θυγατρική της Nissan θα εφαρμόσει και το… νόμο του downsizing, καθώς θα παρουσιάσει 4κύλινδρους κινητήρες, ώστε τα μοντέλα της να εμφανίσουν σημαντική μείωση στην κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων.

Advertisement
Advertisement

Τα σημαντικά νέα αφορούν τον εμπλουτισμό της γκάμας της εταιρείας με δύο νέα μοντέλα μέχρι το 2016. Το ένα θα την εκπροσωπήσει στο premium C-segment και θα μπει στα… χωράφια των Audi A3, BMW Σειρά 1 και Mercedes A-Class. Το άλλο θα είναι ένα αυτοκίνητο με μηδενικές εκπομπές ρύπων και θα βασίζεται στο εικονιζόμενο LE Concept.

Με την ανάπτυξη του δικτύου αλλά και της γκάμας της Infiniti συνδέεται η πρόσληψη του Jean-Philippe Roux, στη θέση του Διευθυντή Νότιας Ευρώπης. «Πρόκειται για μία συναρπαστική περίοδο στην ιστορία της εταιρείας. Η ανάπτυξη του δικτύου αποτελεί προτεραιότητά μας, προκειμένου να παρουσιάσουμε την όλο και διευρυμένη γκάμα μοντέλων μας», σχολίασε ο Roux.