Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανεωμένο και πιο προσιτό από ποτέ το Spark

Ελλάδα 5:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανεωμένο και πιο προσιτό από ποτέ το Spark

ΝΕΑ

Ανανεωμένο και πιο προσιτό από ποτέ το Spark

ΝΕΑ

Η έλευση της Άνοιξης έφερε μία ακόμα πιο ενδιαφέρουσα πρόταση για τους επίδοξους αγοραστές μικρών οχημάτων πόλης, κι αυτή δεν είναι άλλη από το ανανεωμένο Chevrolet Spark. Το ανανεωμένο σούπερ-μίνι διατίθεται στη χώρα μας σε τιμές-πρόκληση, καθώς με την έκπτωση της ελληνικής αντιπροσωπείας και το όφελος της απόσυρσης υποχωρούν ακόμη και κάτω από τα 7.000 ευρώ για τη βασική έκδοση 1.0 LS Minus!

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, η βασική αυτή έκδοση περιλαμβάνει υδραυλικό τιμόνι, ABS, 6 αερόσακους (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικούς και κεφαλής), πίσω αεροτομή, αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα και ράδιο-cd με MP3 και USB.

Μιας και μιλάμε για facelift, να σταθούμε λίγο και στις αισθητικές αναβαθμίσεις στις οποίες προχώρησε η Chevrolet. Οι αλλαγές στο ανανεωμένο Spark, αφορούν κυρίως το εμπρός μέρος και περιλαμβάνουν νέα – πιο κάθετη – μάσκα, νέο προφυλακτήρα και επανασχεδιασμένα φώτα. Οι επεμβάσεις δίνουν στο αυτοκίνητο πόλης μία πιο επιθετική, ακόμα πιο σύγχρονη όψη.

Στην «ουρά», η μόνη διαφορά έχει να κάνει με το φως των φρένων, το οποίο δεν είναι τοποθετημένο στο πάνω μέρος του παραθύρου αλλά στην αεροτομή. Έτσι αυξάνεται η ορατότητα προς τα πίσω. Διαθέσιμες θα είναι και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, 14 και 15 ιντσών. Στην καμπίνα των επιβατών χρησιμοποιήθηκαν νέα υλικά, ενώ στην κεντρική κονσόλα θα υπάρχει επιπλέον αποθηκευτικός χώρος.
[nggallery id=2454]
Αναλυτικά οι τιμές του ανανεωμένου Spark (συμπεριλαμβάνεται η προωθητική ενέργεια αλλά και το όφελος απόσυρσης):

1.0 68 PS
LS –                        6.990 ευρώ
LS – ESP                 7.400 ευρώ
LS                          7.490 ευρώ
LS ESP                    7.870 ευρώ
LS +                       7.950 ευρώ
LS + ESP                 8.360 ευρώ
LT                           8.920 ευρώ
LT ESP                    9.330 ευρώ
1.2 82 PS
LTZ                         9.800 ευρώ
LTZ ESP                 10.210 ευρώ
Advertisement
Advertisement

Έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα με τα Spark της προηγούμενης γενιάς, μπορούμε να πούμε πως αναμφίβολα είναι μία επιλογή που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ακόμα με τον 1000άρη κινητήρα, παλεύει… τίμια με τις ανάγκες της καθημερινότητας εντός πόλης και είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα όσων ψάχνουν ένα οικονομικό σε απόκτηση και χρήση, μοντέρνο αυτοκίνητο.

Όσο για την εμφάνιση, τομέας σίγουρα υποκειμενικός αλλά τόσο προ facelift όσο και μετά, θεωρούμε πως εναρμονίζεται με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες αισθητικές της εποχής και μπορεί να «κερδίσει» νέους οδηγούς που αρέσκονται σε… αντισυμβατικές επιλογές.

Περισσότερα, όταν κυκλοφορήσουμε με το ανανεωμένο Spark και «ζυγίσουμε» αντιδράσεις στο πέρασμά μας!