Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμο το πρώτο 408

Ελλάδα 11:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμο το πρώτο 408

ΝΕΑ

Έτοιμο το πρώτο 408

ΝΕΑ

Το πρώτο σχεδιασμένο αποκλειστικά για τη ρωσική αγορά 408 βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Καλούγκα. Το νέο μοντέλο της Peugeot έχει σχεδιαστεί για τρεις αγορές κλειδιά για τη γαλλική μάρκα: τη Ρωσία, τη Κίνα και τη Λατινική Αμερική. Βέβαια, με τις απαραίτητες διαφοροποιήσεις για κάθε μία από αυτές τις αγορές, λαμβάνοντας υπόψη το κλίμα, τη κατάσταση των δρόμων αλλά και τις προτιμείς του τοπικού αγοραστικού κοινού.

Advertisement
Advertisement

Το 408 έχει μήκος 4703 μ. και μεταξόνιο στα 2.71 μ. , αριθμοί που χαρίζουν μεγάλη ευρυχωρία στο εσωτερικό του. Τα 526 λίτρα του χώρου αποσκευών καλύπτουν κάθε ανάγκη ενώ το πλάτος του 1.815 μ. και το ύψος που ορίζεται στα 1.505 μ. προσφέρουν υψηλού επιπέδου πλευρική παθητική ασφάλεια.

Ειδικά για τη ρωσική αγορά, το 408 έχει «εγκλιματιστεί» σε κάθε απαίτηση, με τροποποιήσεις που θα επιτρέπουν στον αγοραστή να κινηθεί πέραν του Αρκτικού Κύκλου ή να διασχίσει τα Ουράλια Όρη. Με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, ενισχυμένη ανάρτηση, θερμαινόμενα καθίσματα.

Το εργοστάσιο της Kaluga έχει αναβαθμιστεί φέτος, με το εργατικό δυναμικό να φτάνει τους 3000 ανθρώπους και τη δυνατότητα παραγωγής, τα 125.000 οχήματα ετησίως.

Advertisement
Advertisement