Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το Scirocco GTS με 210 άλογα!

Ελλάδα 18:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται το Scirocco GTS με 210 άλογα!

ΝΕΑ

Έρχεται το Scirocco GTS με 210 άλογα!

ΝΕΑ

Το NewsAuto σας το παρουσίασε από τον Μάιο! Ο υπόλοιπος κόσμος το ανακάλυψε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Λειψίας που έγινε τον Ιούνιο. Τώρα, τέσσερις και κάτι μήνες μετά, ήρθε η ώρα να πατήσει και τους ευρωπαϊκούς δρόμους. Ο λόγος για το Scirocco GTS, ένα μοντέλο… αναπόλησης άλλων εποχών από τη Volkswagen! Όχι τυχαία, εμφανισιακά είναι επηρεασμένο από μοντέλα των δεκαετιών του ’70 και του ’80, με τις μαύρες/κόκκινες αγωνιστικές λωρίδες να κλέβουν τη παράσταση καθώς διασχίζουν το αμάξωμα, ξεκινώντας από το καπό, περνώντας στην οροφή και καταλήγοντας στο πίσω μέρος.

Advertisement
Advertisement

Όμως το αγωνιστικό DNA «φωνάζει» σε κάθε εξωτερική λεπτομέρεια του Scirocco GTS, με τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων, τους ίδιου χρώματος εξωτερικούς καθρέπτες, τις ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, την αεροτομή και τον διαχύτη στο πίσω μέρος. Εσωτερικά κυριαρχεί το δέρμα με τις κόκκινες ραφές να κάνουν αντίθεση ενώ το λογότυπο «GTS» κοσμεί διάφορα σημεία.

Κάτω από το καπό, βρίσκεται ο δίλιτρος TSI των 210 PS που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Η τιμή του ορίζεται ανά τη Γηραιά Ήπειρο, λίγο κάτω από τις €30.000 ευρώ. Συγκεκριμένα στη Γερμανία, ξεκινά από τις €28.100.
[nggallery id=139]

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!

Advertisement
Advertisement