Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

O γιος του Τομ και της Μαργαρίτας Χανκς είναι… άτακτος

Ελλάδα 4:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O γιος του Τομ και της Μαργαρίτας Χανκς είναι… άτακτος

MIRROR

O γιος του Τομ και της Μαργαρίτας Χανκς είναι… άτακτος

MIRROR

Ο Τσετ Χανκς συλλήφθηκε πρόσφατα, καθώς έκανε βόλτα με μία Lamborghini Urus χωρίς τις πινακίδες κυκλοφορίας της.

Advertisement
Advertisement

Το συμβάν φέρεται να έλαβε χώρα στο Λος Άντζελες, λίγο αφότου ο Χανκς είχε ανεβάσει selfie στο Instagram του. Στη σχετική φωτογραφία, φοράει λευκή μπλούζα, αλυσίδα στο λαιμό και ορθογώνια γυαλιά ηλίου.

Όλα δείχνουν ότι ο 33χρονος αντιμετώπισε την πολιτειακή αστυνομία λίγη ώρα μετά, την ίδια μέρα. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Daily Mail, είχε επιβάτη μαζί του ο οποίο κατέγραψε το σκηνικό με τους αστυνομικούς.

Ως προς τη Lamborghini Urus του ηθοποιού/ μουσικού, την έχει εδώ και κάτι παραπάνω από έναν χρόνο σε χρώμα μαύρο τόσο στο αμάξωμα όσο και στην εσωτερική δερμάτινη επένδυση, με τη δεύτερη να συνοδεύεται από κόκκινες ραφές.

Advertisement
Advertisement

Αναφορικά με τον Τσετ Χανκς, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την αστυνομία και γενικότερα, πρόκειται για μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα.

Πέραν του ότι έχει βρεθεί μπλεγμένος σε αυτοκινητικά συμβάντα ανά τα χρόνια και ότι έχει μηνύσει τους γονείς του για ατύχημα το 2015, θεωρείται ένας ριψοκίνδυνος οδηγός.

Επίσης, έχει ταλαιπωρηθεί με τον εθισμό του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ενώ τη μία φορά που κατηγορήθηκε για χρήση ουσιών εν ώρα οδήγησης, αθωώθηκε.

Advertisement

Ευτυχώς, αυτή τη φορά το παράπτωμα ήταν αμελητέο συγκριτικά με το ιστορικό του. Οπότε, υποθέτουμε ότι τη γλίτωσε με ένα σημαντικό πρόστιμο.