Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ανοίγει μπουτίκ με τα αδέρφια του στο Μιλγουόκι

Ελλάδα 12:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ανοίγει μπουτίκ με τα αδέρφια του στο Μιλγουόκι

MIRROR

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ανοίγει μπουτίκ με τα αδέρφια του στο Μιλγουόκι

MIRROR

Θα στεγαστεί σε καινούργιο ξενοδοχείο της πόλης και θα πουλάει ρούχα, καπέλα και άλλα αντικείμενα με την υπογραφή των Andetokounbros.

Advertisement
Advertisement

Κάποιες ημέρες αφότου έφθασε οικογενειακώς στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «χτυπάει» ξανά στο επιχειρείν, μαζί με τα αδέρφια του.

Οι Andetokounbros σύμφωνα με δημοσίευμα της «Milwaukee Journal Sentinel» ετοιμάζονται να ανοίξουν μια νέα μπουτίκ, μέσα στο ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο «Trade».

Θα λέγεται «Andetokounbros» φυσικά, θα στεγάζεται στον πρώτο όροφο του νέου ξενοδοχείου και εκεί θα μπορεί να βρει κάποιος τα ρούχα, τα καπέλα και άλλα αντικείμενα που έχει λανσάρει ο Greek Freak και τα αδέρφια του. 

Advertisement
Advertisement

Περισσότερες πληροφορίες για το πότε θα ανοίξει η μπουτίκ των αδερφών  Αντετοκούνμπο δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως το location του νέου μαγαζιού θεωρείται στρατηγικό.

Το ξενοδοχείο Trade βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Fiserv Forum, το γήπεδο των Milwaukee Bucks, κάτι που σημαίνει ότι πολλοί fans του Γιάννη θα το επισκεφτούν.

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο -Γιάννης, Θανάσης, Κώστας, Άλεξ και Φράνσις- εγκαινίασαν πέρυσι την πρώτη τους μπουτίκ μέσα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με πλήθος κόσμου να δίνει το παρόν.

Advertisement

Εκτός από μπλούζες, χούντι, ζακέτες και καπέλα στη νέα μπουτίκ του Μιλγουόκι θα πωλούνται και αντικείμενα όπως κούπες καφέ, όλα με το σήμα Andetokounbros και το logo «We are all bros» που σημαίνει «είμαστε όλοι αδέρφια».

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο «Giant Heart» που υποστηρίζει ευπαθείς ομάδες στην Ελλάδα, την χώρα που μεγάλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του, πριν εκτοξευθεί στο παγκόσμιο μπασκετικό στερέωμα.

Advertisement

Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά του, προκειμένου να ξεκουραστεί μετά από μια δύσκολη χρονιά, στην οποία έπαιξε σε 63 αγώνες με μέσο όρο συμμετοχής τα 32.1 λεπτά ανά παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συνέντευξη: Μίλτος Τεντόγλου
Έβγαλε τα μυστικά της CIA σε τρία βιβλία
Δάφνη Γκίνες: H πρώην σύζυγος του Σπύρου Νιάρχου μιλά για τη «χρυσή» φυλακή (+video)

 

Advertisement