Live Κίνηση
Περισσότερα
MG 2023

Το MG HS κάνει την πολυτέλεια πραγματικότητα για όλους

Ελλάδα 13:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το MG HS κάνει την πολυτέλεια πραγματικότητα για όλους

MG 2023

Το MG HS κάνει την πολυτέλεια πραγματικότητα για όλους

MG 2023

Ένα μεγάλο και τεχνολογικά προηγμένο SUV δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβό. Και το MG HS προσφέρει την premium αίσθηση σε τιμή που την κάνει προσιτή σε όλους.

Advertisement
Advertisement

Όλοι έχουν δικαίωμα στην πολυτέλεια και στην premium άνεση στις μετακινήσεις. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να ξοδέψουν πολλά χρήματα. Το MG HS, ο εκπρόσωπος της εταιρίας στα μεγάλου μεγέθους SUV, είναι το απόλυτο κλειδί για την είσοδο στον κόσμο των πολυτελών ανέσεων και της αίσθησης μιας ανώτερης κατηγορίας.

Το επιβλητικό SUV της MG προσφέρει όλα όσα ζητά ο απαιτητικός καταναλωτής σε ένα εξαιρετικό συνδυασμό τεχνολογίας και πολυτέλειας, σε κόστος που το κάνει εύκολα προσιτό σε ένα ευρύτερο κοινό.

Χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και τον εξοπλισμό, το HS είναι αυτή την στιγμή το εισιτήριο για όσους θέλουν να ανέβουν κλάση στης μετακινήσεις τους χωρίς να αδειάσουν τον τραπεζικό λογαριασμό τους.

Advertisement
Advertisement

Το MG HS είναι ένα επίτευγμα της σύγχρονης μηχανικής και σχεδίασης, συνδυάζοντας ένα εντυπωσιακό εξωτερικό, τεχνολογία αιχμής και πολυτελή χαρακτηριστικά, όλα σε μια τιμή που δεν έχει αντίπαλο σε σχέση με αυτά που προσφέρει.

Αυτό το μεγάλο SUV διαθέτει ένα ιδιαίτερα κομψό αμάξωμα με την χαρακτηριστική μάσκα τύπου διαμαντιού και τους προηγμένους προβολείς τεχνολογίας LED να δημιουργούν μία επιβλητική όσο και ξεχωριστή παρουσία.

Advertisement

Στο εσωτερικό ο αγοραστής θα βρει μια ευρύχωρη και άνετη καμπίνα, σχεδιασμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια. Η εκτεταμένη χρήση υλικών ηχομόνωσης εξασφαλίζουν μια ήσυχη διαδρομή, ενώ ένα ειδικό φίλτρο PM2.5 διατηρεί τον αέρα της καμπίνας καθαρό και φρέσκο.

Advertisement

Με άπλετο χώρο για τα πόδια, μεγάλο χώρο αποσκευών και προσεγμένες ανέσεις, όπως η ηλεκτρικά ανοιγόμενη πίσω πόρτα και η πανοραμική ηλιοροφή, το HS δημιουργεί ένα μοναδικό περιβάλλον άνεσης και πολυτέλειας για τους επιβάτες του.

Το εσωτερικό διαθέτει ένα μοντέρνο ταμπλό, εξοπλισμένο με θύρες USB και ένα ψυχόμενο κεντρικό ντουλαπάκι. Αλλά είναι οι μικρές πινελιές, όπως ο ατμοσφαιρικός φωτισμός σε 64 αποχρώσεις και τα premium δερμάτινα καθίσματα που αναδεικνύουν το HS σε μια δική του κατηγορία.

Η κορυφαία έκδοση διαθέτει ακόμη και σπορ μπάκετ καθίσματα που δεν είναι μόνο κομψά αλλά και απίστευτα άνετα, κάνοντας κάθε ταξίδι απόλαυση.

Advertisement

Όσον αφορά την τεχνολογία, το HS βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες προτάσεις της κατηγορίας του. Ένας πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών και μια οθόνη infotainment 10,1 ιντσών προσφέρουν μια οδηγική εμπειρία υψηλής τεχνολογίας.

Το πακέτο MG Pilot προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως διατήρηση της λωρίδας κυκλοφορίας, παρακολούθηση τυφλών σημείων, προσαρμοζόμενο cruise control και δυνατότητες αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2.

Κάτω από το καπό, το HS διατίθεται σε δύο εκδόσεις: με βενζινοκινητήρα και plug-in υβριδικό. Ο κινητήρας 1.5 Turbo των 162 ίππων προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, συνδυάζοντας την ισχύ με την οικονομία καυσίμου. 

Διαθέσιμο σε τρεις πλούσια εξοπλισμένες εκδόσεις – Excite, Exclusive και Luxury – το MG HS προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Ακόμη και η βασική έκδοση είναι γεμάτη με ψηφιακές ανέσεις, οικολογικά δερμάτινα καθίσματα, κάμερα οπισθοπορείας και προηγμένες επιλογές συνδεσιμότητας.

Οι εκδόσεις Exclusive και Luxury πάνε ένα βήμα παραπέρα με διζωνικό κλιματισμό, πανοραμική οροφή, φωτισμό περιβάλλοντος, ηλεκτρική πίσω πόρτα και πολλά άλλα.

Αυτό που κάνει το MG HS να ξεχωρίζει δεν είναι μόνο τα πολυτελή χαρακτηριστικά του, αλλά και η υποστήριξη που του παρέχει η ελληνική αντιπροσωπεία.

Με ένα πανελλαδικό δίκτυο και γενναιόδωρες εγγυήσεις (7 χρόνια ή 150.000 χιλιόμετρα), η MG διασφαλίζει την απροβλημάτιστη συμβίωση του ιδιοκτήτη με το όχημά του, καθιστώντας το μια έξυπνη και ολοκληρωμένη επιλογή για όποιον αναζητά ποιότητα, πολυτέλεια και τεχνολογική καινοτομία.

Εν ολίγοις, το MG HS δεν είναι απλώς ένα αυτοκίνητο, είναι μια εμπειρία. Είναι το εισιτήριό για έναν κόσμο πολυτέλειας, τυλιγμένο σε προσιτή τιμή. Κάτι που το καθιστά μία πραγματικά ξεχωριστή περίπτωση για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MG HS: Η προσιτή πολυτέλεια στα μεγάλα SUV
Δοκιμή: MG ZS 1.5 VT-i (+video)
MG HS: Η προσιτή πολυτέλεια στα μεγάλα SUV