Live Κίνηση
Περισσότερα
MERCEDES-EQ-2022

Η Mercedes EQE αλλάζει τα έως τώρα δεδομένα

Ελλάδα 7:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Mercedes EQE αλλάζει τα έως τώρα δεδομένα

MERCEDES-EQ-2022

Η Mercedes EQE αλλάζει τα έως τώρα δεδομένα

MERCEDES-EQ-2022

Αμιγώς ηλεκτρική, με εντυπωσιακή αεροδυναμική (0,20), την απαραίτητη χλιδή στην avant guard καμπίνα και φυσικά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Αυτή είναι η νέα και άκρως ερωτική Mercedes EQE.

Advertisement
Advertisement

Η ιδιαίτερα ελκυστική EQE αποτελεί το δεύτερο μοντέλο της γερμανικής εταιρίας, που βασίζεται στην προικισμένη πλατφόρμα EVA2, ακολουθώντας μάλιστα καθόλου τυχαία την κορυφαία EQS.

Δεν διαθέτει μόνο τα γονίδια της τελευταίας στο αποτελεσματικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, αλλά και στις άλλες τεχνολογικές της καινοτομίες, όπως επίσης και τις εξαιρετικές λεπτομέρειες σε ότι αφορά στις απόλυτες υπηρεσίες άνεσης.

Advertisement
Advertisement

Τώρα, το εσωτερικό της δημοφιλούς στη χώρα μας ΕQE 350+ δεν χαρακτηρίζεται τυχαία ως “Electric Art”. Υλικά υψηλής ποιότητας όπως δέρμα Νάπα διατίθενται για την πολυτελέστατη επένδυση των καθισμάτων και στις δυο μάλιστα σειρές.

Τόσο ο ατμοσφαιρικός φωτισμός όσο και το διακοσμητικό φωτιζόμενο στοιχείο με το εντυπωσιακό μοτίβο Mercedes δημιουργούν μια lounge φουτουριστική ατμόσφαιρα από την οποία αρνείσαι να απομακρυνθείς.

Προαιρετικά μάλιστα σημειώστε πως η νέα EQE μπορεί να εξοπλιστεί και με σύστημα τετραδιεύθυνσης αλλά και κορυφαία τεχνολογία DIGITAL LIGHT για τους προβολείς.

Advertisement

Όντως, η EQE είναι το πρώτο μοντέλο της Mercedes το οποίο βασίζεται σε ένα ειδικό πλαίσιο από ανακυκλωμένο χάλυβα. Η έκδοση 350+ εξοπλίζεται με έναν μονό ηλεκτροκινητήρα εγκατεστημένο στον πίσω άξονα που στέλνει την κίνηση αποκλειστικά στους πίσω τροχούς και ο οποίος αποδίδει 292 PS και 565 Nm ροπής.

Advertisement

Αρκετούς μάλιστα προκειμένου να συνδυαστεί αρμονικά η υψηλού επιπέδου ενεργητική ασφάλεια με την απόλυτη χαρά της αθλητικής οδήγησης και τις ανάλογες συγκινήσεις.

Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 90,6 kWh και η αυτονομία ανέρχεται στα 525 km. Εξαιρετικά. Οι δυνατότητες φόρτισης ορίζονται στα 170 kW σε DC, επομένως μια φόρτιση της τάξης του 10 έως 80% σε ταχυφορτιστή διαρκεί μόλις 40 min.

Advertisement

Με αυτές τις τιμές το σίγουρο είναι πως δεν έχεις το άγχος της συχνής φόρτισης ή της ανασφάλειας για την υπολειπόμενη αυτονομία. Έχεις μάλιστα την δυνατότητα να πραγματοποιήσεις άνετες υπερπολυτελείς μετακινήσεις χωρίς κανένα άγχος…

Υπερθεματίζουμε λοιπόν την πρωτοποριακή κίνηση της Mercedes, όχι μόνο να οικοδομήσει την οικογένεια ηλεκτρικών EQ, αλλά πολύ περισσότερο να ποντάρει δυναμικά σε εναλλακτικές μορφές μετακίνησης, όπως αυτές προσδιορίζονται από την ριζοσπαστική σχεδιαστικά, καινοτόμα τεχνολογικά και κορυφαία ποιοτικά EQE.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mercedes EQE: Διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον στις ηλεκτρικές limo πολυτελείας
Mercedes-AMG EQE 53 4Matic+, θα την ακούσεις (+video)
H ηλεκτρική Mercedes EQE διαθέσιμη στην Ελλάδα (+τιμές)