Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τρακάρισμα Ferrari σε… χρόνο ρεκόρ (vid)

Ελλάδα 19:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τρακάρισμα Ferrari σε… χρόνο ρεκόρ (vid)

Men + Speed

Τρακάρισμα Ferrari σε… χρόνο ρεκόρ (vid)

Men + Speed

Μόλις πήρε το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητό της στα χέρια της τράκαρε. Αυτό θα πει γκαντεμιά! Στο Wenling της Κίνας, μια γυναίκα νοίκιασε μία Ferrari 458 για πρώτη φορά, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να τη χαρεί και πολύ. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Από κάμερα στο δρόμο το παρακάτω βίντεο έχει γίνει viral. Το βίντεο δείχνει τη γυναίκα να τρακάρει οδηγώντας το ιταλικό supercar λίγες στιγμές αφού το πήρε στα χέρια της. Καθώς οδηγούσε σε δρόμο που ήταν αρκετά βρεγμένος, το αυτοκίνητο έχασε την πρόσφυση και η συνέχεια δεν είναι καθόλου ευχάριστη.

Έπεσε πάνω στις μπάρες και χτύπησε μία BMW X3, η οποία ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Η λευκή BMW με τη σειρά της έπεσε πάνω σε ένα μαύρο sedan Nissan.

Μάλιστα λίγη ώρα πριν υπάρχει βίντεο που δείχνει την κοπέλα να καυχιέται για το αυτοκίνητό που οδηγεί λέγοντας ότι είναι η πρώτη φορά που οδηγεί Ferrari και ότι είναι το πιο τέλειο συναίσθημα. Δεν ήξερε όμως τι θα ακολουθούσε.

Advertisement
Advertisement

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι κανείς δεν τραυματίστηκε στο ατύχημα. Η 458 υπέστη αρκετές και σοβαρές ζημιές στο μπροστινό της άκρο και σαφώς δεν θα είναι φθηνή η επισκευή.

Πατήστε play και δείτε το συμβάν στο παρακάτω βίντεο…