Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τι κάνει με τη Rihanna o Hamilton;

Ελλάδα 16:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι κάνει με τη Rihanna o Hamilton;

Men + Speed

Τι κάνει με τη Rihanna o Hamilton;

Men + Speed

Από… μουσική αγκαλιά σε μουσική αγκαλιά φαίνεται να κάνει τις συναισθηματικές του διαδρομές ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Έχοντας πλέον χάσει το μέτρημα στους χωρισμούς με την πάλαι ποτέ επικεφαλής των Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, o Βρετανός οδηγός φαίνεται πως εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις γνωριμίες που έκανε στα οκτώ χρόνια που ήταν στο πλευρό της.

Ενώ λοιπόν τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά αναζητούσαν την επόμενη αγαπημένη του, κάνοντας μάλιστα λόγο για το μοντέλο Kendall Jenner, ήρθε ο ίδιος ο Hamilton να βάλει φωτιά στις φήμες! Πως;

Advertisement
Advertisement

Μιας και ο μαγικός κόσμος της Formula 1 διανύει το καλοκαιρινό του διάλειμμα, ταξίδεψε μέχρι τα νησιά Μπαρμπέιντος, όπου έδωσε το παρών στην παρέλασε της “Kadooment Day”. Πρόκειται για την κορύφωση του φεστιβάλ “Crop Over”, που αποτελεί παράδοση στο φινάλε της συλλογής ζάχαρης από τα ζαχαροκάλαμα. Τουλάχιστον παλαιότερα γιατί τώρα πια, είναι μία καλή αφορμή για πάρτι, χορό και αλκοόλ.

hamilton-rihanna-barbados-b640tall

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια σε αυτό, είναι κάθε χρόνο, η μεγάλη σταρ που προέρχεται από τα νησιά της Καραϊβικής: η Rihanna. Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια έβαλε… όσα λιγότερα μπορούσε και άρχισε το σόου. Μόνο που φέτος, ο κύριος που χορεύει πίσω της δεν είναι ένας τυχερός άγνωστος αλλά ο Lewis!

Advertisement

Βέβαια αυτό μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα αλλά και μόνο η παρουσία του εκεί, ήταν αρκετή για να σημάνει συναγερμό σε σκανδαλοθηρικό περιοδικό του πλανήτη.

hamilton-rihanna-barbados-c640

Advertisement

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η Rihanna έχει βρεθεί τουλάχιστον δύο φορές στα paddock της Formula 1, τη δεύτερη περνώντας αρκετό χρόνο με τον οδηγό της Mercedes.

hamilton-rihanna-barbados-f640tall