Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τι γυρεύει ο Hamilton με τη Lima;

Ελλάδα 10:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι γυρεύει ο Hamilton με τη Lima;

Men + Speed

Τι γυρεύει ο Hamilton με τη Lima;

Men + Speed

Ντυμένος… κλαρινογαμπρός ο παγκόσμιος πρωταθλητής παραβρέθηκε σε επίσημο γκαλά χορηγού της Mercedes F1. Ο 30χρονος πρωταθλητής δε φημίζεται για το καλό του γούστο στο ντύσιμο.

Advertisement
Advertisement

TOY TAKH ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Είναι αλήθεια πως έχει προσλάβει δυο νεαρές κοπέλες που ασχολούνται με τη μόδα και εδρεύουν στη Ν. Υόρκη οι οποίες επιμελούνται το styling του Βρετανού πράγμα που αν το αξιολογήσει κανείς ως επιχείρηση (σ.σ: ο Hamilton έχει 3.150.000 followers στο twitter) σίγουρα είναι ιδιαίτερα επικερδής.

Τώρα βέβαια η Ν. Υόρκη επλήγη από το Snowzilla και δεν γνωρίζουμε αν τα κορίτσια επηρεάστηκαν απ’ αυτό ή απλά δεν πρόλαβαν να βγούνε για ψώνια και έστειλαν στη Γενεύη που περίμενε ο Lewis ότι τους είχε περισσέψει. Πάντως το αποτέλεσμα δεν τον κολακεύει. Στη Γενεύη διεξήχθη το Διεθνές Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας (SIHH) εκεί η IWC που είναι επίσημος χρονομέτρης για την ομάδα της Mercedes F1 γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας της συλλογής Pilot. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν πολλοί διάσημοι όπως οι ηθοποιοί Rosamund Pike, Hilary Swank, Zhou Xun, Christoph Waltz, Scott Eastwood, Chris Evans, Dev Patel, Elyas M’Barek και Moritz Bleibtreu, οι οδηγοί της Formula One Lewis Hamilton και  Nico Rosberg και τα supermodels Adriana Lima και Karolína Kurková.

Advertisement
Advertisement


Οι Hamilton και Rosberg βρέθηκαν στην επίδειξη της Γενεύης

Ο Hamilton έδειξε ιδιαίτερη ζέση για την Lima και δεν ξέρουμε αν στο άμεσο μέλλον θ’ ασχοληθούμε ξανά μ’ αυτούς τους δυο. Τα Pilot’s Watches, με το χαρακτηριστικό τους καντράν και τα τεχνολογικά τους στοιχεία, όπως η σιδερένια κάσα για την προστασία του μηχανισμού από τα μαγνητικά πεδία, κατέχουν μια πολύ σημαντική θέση στη συλλογή της IWC για 80 ολόκληρα χρόνια. Έτσι, η IWC και οι επίσημοι προσκεκλημένοι της τίμησαν και γιόρτασαν τις πρώτες μέρες της αεροπορίας καθώς και την κυκλοφορία του πρώτου Pilot’s Watch το 1936.


Ο Hamilton με τον προπονητή Arsene Wenger

Advertisement

Ένα αυθεντικό Super marine Spitfire το οποίο είχε ταξιδέψει από το Μάντσεστερ στη Γενεύη αποκλειστικά για την IWC, έδινε τον τόνο της παρουσίασης της νέας συλλογής των Pilot’s Watches. Τα Big Pilot’s Heritage Watch 55 και Big Pilot’s Heritage Watch 48 τραβούσαν τα βλέμματα των επισκεπτών, ενώ το Pilot’s Watch Mark XVIII απευθύνεται αποκλειστικά σε νέους πελάτες στον χώρο των pilot’s watch.


Ιδιαίτερα προκλητική η Adriana Lima πράγμα που φάνηκε να έχει απήχηση στο Hamilton

Advertisement

Τέλος, με διάμετρο κάσας μόνο 36 χιλιοστών, το νέο Pilot’s Watch Automatic 36 είναι το μικρότερο μοντέλο στη συλλογή της IWC.


Η Karolína Kurková στόλισε την επίδειξη με την παρουσία της