Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Σώθηκε επειδή φορούσε ζώνη

Ελλάδα 17:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σώθηκε επειδή φορούσε ζώνη

Men + Speed

Σώθηκε επειδή φορούσε ζώνη

Men + Speed

Πριν λίγα εικοσιτετράωρα η Έλλη Παπαγγελή είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια κατέληξε στο νοσοκομείο. Βέβαια, ευτυχώς φορούσε ζώνη και το χτύπημα δεν ήταν πολύ δυνατό. Ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της επί της Βασιλίσσης Σοφίας, βρισκόταν στο ύψος του μουσείου, μία μηχανή μεγάλου κυβισμού έπεσε επάνω της με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και των δύο οδηγών.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της νεαρής, η παρουσιάστρια αμέσως μετά το τροχαίο, λιποθύμησε και χωρίς να έχει τις αισθήσεις της την μετέφεραν στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου και της έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις. Ευτυχώς, είχε μόνο ένα χτύπημα στον αυχένα και γι’αυτό τον λόγο φόρεσε κολάρο.

Πάντως η παρουσιάστρια υποστηρίζει πως δεν έφταιγε, καθώς η ίδια οδηγούσε δεξιά και ο μοτοσικλετιστής υποστηρίζει ότι έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της σε νεκρό σημείο! Δείτε την φωτογραφία που η ίδια ανέβασε στο facebook, μετά το ατύχημα γράφοντας: «Αυτά συμβαίνουν όταν κυκλοφορούν ανάμεσά μας ασυνείδητοι οδηγοί, που νομίζουν ότι ο δρόμος τους ανήκει. Μεγάλη προσοχή και να φοράτε πάντα την ζώνη ασφαλείας, όντως σώζει ζωές!».
elli-papaggeli-640

Ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε κι αυτός στο νοσοκομείο όπου έχει χτυπήσει την μέση του. Σύμφωνα με πληροφορίες της τροχαίας τα ακριβή αίτια του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά και γι’αυτό διενεργείται ανάκριση από την τροχαία Αττικής.

Advertisement
Advertisement