Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Πολυτελές υποβρύχιο από την Aston Martin!

Ελλάδα 1:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολυτελές υποβρύχιο από την Aston Martin!

Men + Speed

Πολυτελές υποβρύχιο από την Aston Martin!

Men + Speed

H Aston Martin είναι για πολλούς συνώνυμο του James Bond κι έτσι οι δύο τους αποτελούν ένα απίστευτο δίδυμο. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η βρετανική μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων δεν είναι ικανοποιημένη με το να κατασκευάζει μόνο φανταχτερά αυτοκίνητα και πλέον θέλει να δημιουργήσει και υποβρύχια για τους πλούσιους πελάτες της.

Στο φετινό Yacht Show στο Μονακό, ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με την Triton Submarines, μία εταιρεία πολυτελών υποβρύχιων που απευθύνεται σε πολύ πλούσιους ανθρώπους. Στόχος τους είναι το “Project Neptune”, ένα ιδιωτικό υπερπολυτελές υποβρύχιο που θα συνδυάζει κάποια κλασικά στοιχεία της Aston και την τεχνολογία της Triton.

Η τιμή του θα είναι 4 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι η Aston Martin περιγράφει το Project Neptune ως ένα “super-yacht” και, όπως καταλαβαίνετε, τα superyacht δεν μπορεί να είναι φτηνά. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το τελικό προϊόν θα βρίσκεται στην παραγωγή, θα μπορεί κανείς να βυθιστεί στα βάθη του ωκεανού, τουλάχιστον 500 μέτρα για 12 ώρες.

Advertisement
Advertisement

aston martin-submain-640

Το CNN υποστηρίζει ότι το υποβρύχιο θα ξεκινήσει να στέλνεται σε πελάτες μέχρι τα τέλη του επόμενου έτους, αλλά μέχρι τότε είναι μία ιδέα που αναμένουμε να δούμε αν θα υλοποιηθεί.