Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Πήρε φωτιά το αυτοκίνητό τους (vid)

Ελλάδα 13:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πήρε φωτιά το αυτοκίνητό τους (vid)

Men + Speed

Πήρε φωτιά το αυτοκίνητό τους (vid)

Men + Speed

Μια διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας Ultra Tune Australia δείχνει δύο γυναίκες να βλέπουν το αυτοκίνητό τους να παίρνει φωτιά. Δείτε τι κάνουν… Πρόκειται για μία διαφήμιση που συζητήθηκε αρκετά, αλλά τα Γραφεία Προτύπων Διαφημίσεων (ASB) δήλωσαν ότι η διαφήμιση αυτή, δεν θα απαγορευθεί παρόλες τις 2000 περίπου καταγγελίες που μάζεψε.

Advertisement
Advertisement

Η διαφήμιση δείχνει δύο γυναίκες να χρησιμοποιούν έναν πυροσβεστήρα για να σβήσουν την πυρκαγιά του αυτοκινήτου τους. Η απόφαση των 11 σελίδων της ASB δεν διαπίστωσε ότι η διαφήμιση παραβιάζει τον κώδικα διαφήμισης που συνιστούν διάκριση, δηλαδή εκμετάλλευση, γυμνό, υγεία και ασφάλεια.

Το κλιπ 30 δευτερολέπτων παρουσιάζει λοιπόν τα μοντέλα Laura Lydall και Parnia Porsche να οδηγούν ένα Mini Cooper. Όταν ο σιγαστήρας πέφτει και “ανάβει” το αυτοκίνητο, τα δύο κορίτσια κραυγάζουν, και στην συνέχεια βλέπουμε να καλούν την οδική βοήθεια. Μόλις το αυτοκίνητο εκρήγνυται ακούγεται μία φωνή να λέει: “Αποφύγετε τις απροσδόκητες καταστάσεις”.

Ο πρόεδρος της εταιρείας έχει δηλώσει: “Είμαι πολύ κουρασμένος από όλες τις βαρετές διαφημίσεις που πηγαίνουν στην τηλεόραση. Δεν έχουν καμιά δουλειά, καμία ζωή … Αποφασίσαμε πριν από δύο χρόνια να βγάλουμε ένα μονοπάτι για να κάνουμε τις διαφημίσεις μας ενδιαφέρουσες και επίκαιρες και αστείες“.

Advertisement
Advertisement

Δείτε το εν λόγω βίντεο…

 

Advertisement