Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Οι πιο καλοντυμένοι άντρες στον κόσμο!

Ελλάδα 10:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι πιο καλοντυμένοι άντρες στον κόσμο!

Men + Speed

Οι πιο καλοντυμένοι άντρες στον κόσμο!

Men + Speed

Το GQ είναι για τους άντρες περίπου σαν τη Vogue για τις γυναίκες. Και φέτος αποκαλύπτει τη λίστα με αυτούς που πιστεύει ότι είναι οι 13 πιο καλοντυμένοι άντρες εν ζωή σήμερα. Ανάμεσα τους top model, αθλητές, ηθοποιοί, μουσικοί και πολιτικοί. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Για το GQ αυτοί οι 13 άντρες είναι εξίσου καλοντυμένοι στις απλές αλλά και τις επίσημες εμφανίσεις τους. “Κανείς τους δεν είναι δέσμιος του κοστουμιού, όταν όμως αποφασίζουν να το βάλουν, το κάνουν όπως πρέπει” καταλήγει το περιοδικό.

Lucky Blue
Lucky Blue-640

Το προσωπικό στυλ του μοντέλου Lucky Blue είναι rock ‘n’ roll. Ενώ τα περισσότερα μοντέλα μόδας πολλές φορές είναι απλά κρεμάστρες, το συγκεκριμένο αγόρι έχει γίνει διάσημο για το στυλ του μέσα κυρίως από τις φωτογραφίες του στο Instagram. Ο ίδιος έχει δηλώσει: «Δεν έχω κοιτάξει ποτέ τον εαυτό μου στον κεθρέφτη και να σκεφτώ: «Ω, είμαι πραγματικά ωραίας». Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, βλέπω ένα κοκαλιάρικο 17χρονο με πανκ στυλ που θέλει να πάει για skate παρέα με φίλους.»

Advertisement
Advertisement

Eddie Redmayne
Eddie Redmayne-640

Κάθε ηθοποιός του Hollywood μπορεί να προσλάβει έναν στυλίστα. Ο Eddie Redmayne όμως έχει την αίσθηση της μόδας και μπορεί πολύ καλά μόνος του να δημιουργεί από τις πιο ωραίες αντρικές εμφανίσεις. Είναι Άγγλος ηθοποιός και στον κινηματογράφο ξεχώρισε η ερμηνεία του στην ταινία Οι Άθλιοι (Les Misérables, 2012) καθώς και η ενσάρκωσή του ως Στίβεν Χόκινγκ στην ταινία Η Θεωρία των Πάντων, για την οποία βραβεύτηκε με το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου και τη Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού.

Drake
Drake-640

Advertisement

Για ορισμένους άντρες πολυτέλεια σημαίνει άνεση. Αυτό σημαίνει ότι τα ρούχα που επιλέγουν να φορούν είναι χαλαρά, χύμα. Ο Drake είναι τραγουδιστής και ράπερ, οπότε αυτό το στυλ του ταιριάζει και το υποστηρίζει στο έπακρο.

Future
Future-640

Advertisement

Τα μεγάλα καπέλα είναι η αδυναμία και το χαρακτηριστικό του τραγουδιστή χιπ-χοπ Future. Θα τα συνδυάσει με ένα T-shirt ή ακόμη και με δερμάτινο σακάκι. Το έχει κάνει μόδα και δεν είναι λίγοι αυτοί που αναζητούν να αγοράσουν παρόμοια καπέλα με αυτά που φοράει ο Future.

Idris Elba
Idris Elba-640

Ο Άγγλος ηθοποιός, μουσικός και DJ, Idris Elba θεωρείται από τους πιο στυλάτους άντρες ηθοποιούς. Είναι πάντα κομψός στις εμφανίσεις του ταιριάζοντας εξαιρετικά τις επιλογές του. Έχει προταθεί πέντε φορές για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Ηθοποιού σε μίνι σειρά ή τηλεοπτική ταινία, κερδίζοντας μία και ήταν υποψήφια τέσσερις φορές για το βραβείο Primetime Emmy.

Advertisement

Odell Beckham Jr.
Odell Beckham Jr.-640

Ο Odell Beckham Jr. είναι παίκτης του Αμερικανικού ποδοσφαίρου. Μπορεί να είναι αθλητής αλλά έχει ένα δικό του στυλ που δεν περνά απαρατήρητο. Σύμφωνα με το περιοδικό GQ, βρίσκεται και αυτός στη λίστα με του πιο στυλάτους άνδρες αυτή τη στιγμή.

Diplo
Diplo-640

Το όνομά του είναι Thomas Wesley Pentz 1978, αλλά είναι γνωστός με το όνομα Diplo. Είμαι Αμερικανός DJ, ράπερ και γράφει και τραγούδια. Ζει στο Λος Άντζελες και θεωρείται μοδάτος, αλλά όχι κάτι το σύνηθες, αφού πολλές εμφανίσεις του είναι αρκετά εκκεντρικές.

Ryan Reynolds
Ryan Reynolds-640

O Καναδός ηθοποιός Ryan Reynolds είναι γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες Deadpool (2016) και X-Men Origins: Wolverine (2009). Είναι επίσης γνωστός για το καλό του γούστο στα ρούχα. Σε καθημερινές εμφανίσεις του θα προτιμήσει τα τζιν, αλλά στις βραδινές του βόλτες το μπλε κοστούμι είναι κάτι κλασικό και το αγαπά. Θα τολμήσει βέβαια να βάλει και παπιγιόν σε ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Russell Westbrook
Russell Westbrook-640

Ο Russell Westbrook είναι επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής στο ΝΒΑ. Και αυτός, όπως ο Odell Beckham Jr. μπορεί να είναι αθλητές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλοντυμένοι στην καθημερινότητά τους. Πολλοί νέοι θαυμάζουν και επηρεάζονται από το νεανικό και μοδάτο στυλ τους.

Harry Styles
Harry Styles-640

Είναι μόλις 22 χρονών, οπότε το στυλ του νεαρού τραγουδιστή (που ήταν μέλος του συγκροτήματος One Direction) είναι άκρως νεανικό. Του αρέσουν τα skinny μαύρα τζιν και τα πουκάμισα με έντονα prints και φυσικά γυρισμένα τα μανίκια.

Justin Trudeau
Justin Trudeau-640

Ο νέος πρωθυπουργός του Καναδά είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης με στυλ. Θεωρείται από τους πιο καλοντυμένους διαλέγοντας πάντα ωραία κοστούμια. Επίσης, σήμα κατατεθέν του είναι οι περίεργες κάλτσες που επιλέγει να φορά με τα επίσημα και σοβαρά κοστούμια του.

Aziz Ansari
Aziz Ansari-640

Ο Αμερικανός ηθοποιός Aziz Ansari έχει μότο την έκφραση “το λιγότερο είναι καλύτερο!”.  Έχει δηλώσει: «Αν έχετε μια μεγάλη ντουλάπα, λέτε ψέματα στον εαυτό σας. Εάν έχετε ένα σωρό πουκάμισα, ξέρετε αυτό το ένα που σας ταιριάζει καλύτερα και σας αρέσει περισσότερο. Πιστεύω λοιπόν ότι ο στόχος είναι να έχουμε μια ντουλάπα, όπου αυτό θα το εφαρμόζω. Αν κοιτάξετε στην ντουλάπα και κάτι δεν το αγαπάτε, απλά απαλλαγείτε από αυτό.»

Tom Hardy
Tom Hardy-640

Ο ηθοποιός στο Χόλιγουντ Tom Hardy φαίνεται πάντα να αναλαμβάνει τους ρόλους που επισκιάζουν την ομορφιά του. Αλλά εκτός της ηθοποιίας μας δείχνει σε κάθε του εμφάνιση το πόσο στυλ έχει.