Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Διάσημοι δηλώνουν τη θλίψη τους για τις πυρκαγιές…

Ελλάδα 18:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διάσημοι δηλώνουν τη θλίψη τους για τις πυρκαγιές…

Men + Speed

Διάσημοι δηλώνουν τη θλίψη τους για τις πυρκαγιές…

Men + Speed

Τις τελευταίες ημέρες συγκλονίζει η τραγωδία που χτύπησε την Ελλάδα και φυσικά δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Το hashtag, #prayforgreece είναι από τα τραγικά και πιο δημοφιλή.

Advertisement
Advertisement

Από κάθε γωνιά του πλανήτη έρχονται μηνύματα συμπαράστασης. Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χιλιάδες άνθρωποι από όλα τα μέρη του κόσμου προσεύχονται για την Ελλάδα και για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών.

Συγκλονισμένοι εκφράζουν τη συμπαράστασή τους και πολλοί διάσημοι του Χόλιγουντ που ανεβάζουν φωτογραφίες είτε στο Instagram είτε στο Twitter. Από τους πρώτους ήταν ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton αλλά και τα δύο αδέρφια μπασκετμπολίστες οι Αντετοκούμπο.

Επίσης, παρακάτω θα δείτε δημοσιεύσεις από τον Βραζιλιάνο πρώην άσος του ποδοσφαίρου Ronaldinho, την Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος φορώντας μια μπλούζα που γράφει με μπλέ γράμματα «Love Greece» και τον Ισπανό ηθοποιό, Antonio Banderas που αναφέρθηκε στις πυρκαγιές στην Αττική και εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον ελληνικό λαό.

Advertisement
Advertisement

Στη λίστα των διασήμων είναι και η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός, Νία Βαρντάλος καθώς και η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Melia Kreiling, η οποία ξεκίνησε καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για τους πυρόπληκτους. Tέλος και ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Sébastien Frey δημοσίευσε μία φωτογραφία και έγραψε “Ελλάδα μην τα παρατάς”.

hamilton-praying-for-Greece640tall

Είναι μια ιδιαίτερα λυπηρή μέρα. Θα ήθελα να ενθαρρύνω αυτούς που πιστεύουν σε εμένα και την οικογένεια μου και μας στηρίζουν, να κάνουν το ίδιο και για τις οικογένειες των αθωων θυμάτων των πυρκαγιών. Βοηθήστε με όποιον τρόπο μπορείτε, έστω και με ένα μήνυμα συμπαράστασης ή ένα κεράκι στην εκκλησία για αυτούς που έχασαν τις ζωές τους. Καλό παράδεισο και καλή δύναμη.

Advertisement

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanasis Antetokounmpo (@thanasis_ante43) στις

???don’t give up Greece ??!!!! #sf1 #prayforgreece #disaster #wearewithyou #together #?? #greece #??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sebafrey (@sebafrey) στις