Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Παρουσιάστηκαν τα νέα iphone

Ελλάδα 16:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παρουσιάστηκαν τα νέα iphone

Men + Speed

Παρουσιάστηκαν τα νέα iphone

Men + Speed

Σήμερα αναμέναμε την παρουσίαση του ολοκαίνουριου iphone ή πιο σωστά των iphone, καθώς παρουσιάστηκαν τρία μοντέλα. Μόλις πριν λίγη ώρα ξεκίνησε η παρουσίαση. Είναι η 10η επέτειος του iPhone, το πιο προσοδοφόρο προϊόν της αμερικανικής εταιρίας. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Apple διοργάνωσε μία μεγάλη φιέστα κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε με κάθε λεπτομέρεια το καινούργιο δημιούργημά της. H παρουσίαση της εταιρίας έγινε στο Steve Jobs Theater στο νέο της Campus.

Αρχικά, ο Jeff Williams ξεκίνησε την παρουσίαση του νέου Apple Watch, το οποίο θα έχει το ίδιο μέγεθος με τον προκάτοχό του, παρά τις προσθήκες του. Μεταξύ άλλων, το νέο WatchOS 4 θα έχει νέες λειτουργίες για τον παλμογράφο που έχει το Apple Watch. Θα κυκλοφορήσει σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα στις 22 Σεπτεμβρίου σε τιμή 329$ και 399$.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το iphone 8 και 8 plus. Όσον αφορά το σχεδιασμό τους μοιάζουν αρκετά με τον προκάτοχό τους, iphone 7 και 7plus αντίστοιχα. Η βασική διαφορά του είναι ότι δεν έχει πλάτη μεταλλική αλλά από γυαλί. Η οθόνη του είναι βελτιωθεί σημαντικά, γιατί προστέθηκε η τεχνολογία True Tone που μπορεί και προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού προσφέροντας έτσι όσο καλύτερα χρώματα γίνεται.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, διαθέτει νέο επεξεργαστή, κάμερα 12 Megapixel πιο γρήγορη και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Ακόμη, ο επεξεργαστή γραφικών και ο αισθητήρας κάμερας είναι μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά του νέου iPhone. Τέλος, αξιοσημείωτο είναι η ασύρματη φόρτιση του κινητού.

Οι προπαραγγελίες του νέου iPhone ξεκινούν στις 15 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου σε 64GB και 256GB έκδοση με τιμή που ξεκινάει από 699$ για το iPhone 8 και 799$ για το iPhone 8 Plus.

Πατήστε play και δείτε παρακάτω την παρουσίαση των δύο iphone.

Advertisement

Advertisement

Μείνετε συντονισμένοι στο newsauto.gr για όλες τις πληροφορίες για το ολοκαίνουριο iphone Χ.

 

 

Advertisement