Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ο Jon Olsson μαζί με την καλύτερη G-Class (vid)

Ελλάδα 10:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Jon Olsson μαζί με την καλύτερη G-Class (vid)

Men + Speed

Ο Jon Olsson μαζί με την καλύτερη G-Class (vid)

Men + Speed

Ο επαγγελματίας σκιέρ Jon Olsson είχε την τύχη να πάρει στα χέρια του ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο, μία Mercedes-Benz G-Class. Φυσικά, δεν έλειψαν οι τροποποιήσεις ώστε να την κάνουν ένα ονειρεμένο αυτοκίνητο. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Μετά το τρελό Audi RS6 DTM και την υπερτροφοδοτούμενη Lamborghini Huracan, ο Olsson παρουσιάζει τώρα κάτι νέο. To όνομα του νέου του οχήματος είναι “Lord Hans”, το όνομα του αδερφού του. Πρόκειται για μία Mercedes-Benz G500 4 × 4² με πολλές και καλές τρoποποιήσεις που την κάνουν ακαταμάχητη.

Είναι ένα αυτοκίνητο 800 ίππων χάρη στην Absolute Motors. Διαθέτει φώτα LED, στέγαστρο οροφής, στρόφαλο και αψίδες τροχών από ανθρακονήματα. Εκτός από τον πολύ επεξεργασμένο κινητήρα, αυτή η G-Class διαθέτει επίσης τροποποιημένη ανάρτηση και νέα ελαστικά off-road.

O Lord Hans μπορεί να “κολυμπήσει” μέσα στο νερό, καθώς διαθέτει έναν προσαρμοσμένο αναπνευστήρα από οπτικές ίνες άνθρακα Brabus ή να διασχίσει τα δάση, γιατί πραγματικά είναι ένας Lord (=Άρχοντας). H G500 είναι εκτός γραμμής παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Συγκρίνοντας αυτή τη Mercedes-Benz G500 με τα προηγούμενα αυτοκίνητα του Olsson, πιστεύουμε ότι αυτή είναι η πιο ικανή από όλα. Το RS6 και η Huracan ήταν πολύ γρήγορα χάρη στους τεράστιους κινητήρες V8 και V10, αλλά δεν ήταν σε θέση να πάνε off-road.

Πατήστε play και δείτε το παρακάτω βίντεο: