Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Το Nissan Titan 2019 τα… σπάει

Ελλάδα 9:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Nissan Titan 2019 τα… σπάει

Men + Speed

Το Nissan Titan 2019 τα… σπάει

Men + Speed

Η Fender είναι μια εταιρία γνωστή για τις επαγγελματικές κιθάρες και τους ενισχυτές της. Τώρα, μαζί με την Panasonic θα εισέλθει στην αυτοκινητοβιομηχανία με το premium σύστημα ήχου για το Nissan Titan του 2019. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Το εν λόγω σύστημα υποτίθεται ότι είναι τόσο καλό, που νιώθεις λες και ακούς ζωντανά μουσική. Βασίζεται σε 12 ηχεία (10 σε μοντέλα King Cab) και σε έναν ενισχυτή 9 καναλιών 485 Watt. Το νέο σύστημα ήχου Fender ενσωματώνει επίσης την τεχνολογία Acoustic Motion Control της Panasonic, η οποία μειώνει τη δόνηση στα ηχεία.

«Κάθε περιπέτεια απαιτεί ένα μεγάλο soundtrack. Με το νέο σύστημα Fender Premium Audio, κάθε κάθισμα του Titan 2019 θα νιώθει σαν να βρίσκεται πρώτη γραμμή σε συναυλιακό χώρο.», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Nissan, Fred DePerez.

Σύμφωνα με τον Fender VP Dan Heitkemper, το προϊόν τους προσφέρει απίστευτη ποιότητα, δημιουργώντας μία ρεαλιστική ατμόσφαιρα μέσα στο νέο Nissan Titan 2019, ένας τέλειος συνδυασμός για τους λάτρεις της μουσικής και των φορτηγών.

Advertisement
Advertisement

nissan-titan-fender-sound-system-panasonic-a640

nissan-titan-fender-sound-system-panasonic-b640