Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Nέο αντρικό άρωμα από την Bentley

Ελλάδα 12:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nέο αντρικό άρωμα από την Bentley

Men + Speed

Nέο αντρικό άρωμα από την Bentley

Men + Speed

Αιχμαλωτίζοντας τη θρυλική πολυτέλεια και τις εξαιρετικές επιδόσεις του νέου SUV της Bentley, της Bentayga, το νέο άρωμα Infinite Rush ενσαρκώνει το πνεύμα του σύγχρονου τυχοδιώκτη και είναι αφιερωμένο σε εκείνους που ωθούν τους εαυτούς τους με συνέπεια στα όρια. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Το άρωμα Infinite Rush έχει δημιουργηθεί βγάζοντας μια πικάντικη φρεσκάδα και μια ζεστή ξυλώδη βάση προαναγγέλλοντας τον ισχυρό αισθησιασμό του δραστήριου σύγχρονου ανθρώπου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η βρετανική μάρκα: “όπως η νέα Bentley Bentayga είναι πολυτελής, χωρίς όρια για τις επιδόσεις της εντός και εκτός δρόμου, έτσι και το Infinite Rush ελκύει τον άνθρωπο που θέλει να απολαμβάνει συγκλονιστικές εμπειρίες, λέει η Bentley. Προορίζεται για τον ήρεμο και γεμάτο αυτοπεποίθηση άντρα που του αρέσει να διερευνά συχνά νέους ορίζοντες, γοητεύεται από τα ακραία σενάρια, όπως δηλαδή το να οδηγεί τη Bentayga σε αμμόλοφους στην έρημο”.

SONY DSC

Advertisement
Advertisement

Και η σχετική περιγραφή του νέου αρώματος τονίζει: “Όσον αφορά τις νότες κορυφής, μια έκρηξη από ροζ πιπέρι και μανταρίνι κυριαρχεί, χωρίς όμως να χάνεται και η αίσθηση του δεντρολίβανου. Η βάση του κεχριμπαριού χρησιμεύει για να ενισχύει τις πικάντικες νότες. Μια συναρπαστική επιλογή αρώματος για εκείνους ωθούν τους εαυτούς τους στα άκρα”.

Φυσικά το μπουκάλι κοσμείται από το γνωστό σήμα της μάρκας αυτοκινήτων. Το νέο άρωμα της Bentley θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα διεθνή πολυκαταστήματα με αρώματα από τον Απρίλιο του 2016, με το Eau de Toilette των 60ml να κοστίζει 59€, ενώ των 100ml 79€.

Bentley-Infinite-Rush-a640