Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Μία Jaguar F-Type στον πάγο! (vid)

Ελλάδα 7:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία Jaguar F-Type στον πάγο! (vid)

Men + Speed

Μία Jaguar F-Type στον πάγο! (vid)

Men + Speed

Με λιγότερο από ένα μήνα μέχρι να βγει στη μεγάλη οθόνη το πολυαναμενόμενο «The Fate of Furious», η διαφημιστική εκστρατεία της ταινίας είναι πλέον σε πλήρη ισχύ. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Γνωρίζαμε ήδη ότι η Dodge είχε συνεργαστεί με την Universal για την προώθηση της νέας ταινίας, αλλά αυτό το τελευταίο διαφημιστικό βίντεο προέρχεται από την Castrol Edge. Καθώς, η ταινία θα έχει άφθονες εκρήξεις και «ακροβατικά» κόλπα με αυτοκίνητα, η Castrol δημιούργησε ένα βίντεο δράσης.

Στην μικρού μήκους ταινία με τίτλο «Titanium Ice», βλέπουμε ένα “κόλπο” της οδηγού ακροβατικών Debbie Evans, η οποία έκανε μερικά από stunts της ταινίας “The Fate of the Furious” σε ένα άκρως παγωμένο τοπίο στον Καναδά. Το αυτοκίνητο που διάλεξαν για το γύρισμα είναι μία Jaguar F-Type που διαθέτει έναν 5.0lt υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα.

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι κάθε εμπόδιο πραγματικό, η πρόκληση εξακολουθεί να είναι δύσκολη.

Advertisement
Advertisement

«Η οδήγηση στην μεικτής πραγματικότητας πρέπει να είναι μία από τις πιο δύσκολες προκλήσεις που έχω αντιμετωπίσει ποτέ. Χρησιμοποιώντας το Castrol EDGE, σου δίνεται εμπιστοσύνη για να πιέσεις τον εαυτό σου και το αυτοκίνητό σου σε ακραίες συνθήκες. Μου έδωσε την ώθηση που χρειάζεται για να περιηγηθείτε μέσα από την επικίνδυνη πορεία», είπε η Evans.

Συνδυάζοντας εικόνες από υπολογιστή με ζωντανή δράση δημιουργήθηκε μία από τις πιο έντονες εμπειρίες οδήγησης που μπορεί να φανταστεί κανείς. Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 15 Απριλίου. Προς το παρόν πατήστε play και απολαύστε το βίντεο…

Advertisement