Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

H Hyundai ενώνει τις δυνάμεις της και με την Atletico Madrid

Ελλάδα 2:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Hyundai ενώνει τις δυνάμεις της και με την Atletico Madrid

Men + Speed

H Hyundai ενώνει τις δυνάμεις της και με την Atletico Madrid

Men + Speed

Λίγες ημέρες μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας της Hyundai Motor με την ποδοσφαιρική ομάδα της Chelsea (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ), η κορεάτικη μάρκα ανακοίνωσε πως ένωσε τις δυνάμεις της και με ένα ακόμα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου: την Atlético de Madrid!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η Hyundai Motor θα είναι εφεξής Παγκόσμιος Συνεργάτης Αυτοκινήτου του ισπανικού συλλόγου που έχει στο ενεργητικό του  10 πρωταθλήματα στη La Liga. Η συμφωνία θα είναι πολυετής και σύμφωνα με αυτή, το λογότυπο της αυτοκινητοβιομηχανίας θα κοσμεί το μανίκι της φανέλας της Club Atlético de Madrid μέχρι το 2021.

Είναι η πρώτη φορά που η Hyundai δημιουργεί μια τέτοια συνεργασία στην ισπανική αγορά ποδοσφαίρου, όπως πρώτη ήταν και εκείνη με την Chelsea στην Αγγλία.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από το λογότυπο στη φανέλα, η Hyundai θα παρέχει έναν στόλο αυτοκινήτων στο σύλλογο ενώ θα διαφημίζεται μέσω  μηνυμάτων στα matrix του γηπέδου στους εντός έδρας αγώνες καθώς και διαφόρων άλλων ψηφιακών μέσων.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνεργασίας, η Hyundai θα συνεργαστεί στενά με την Atlético για να δημιουργήσει μια σειρά από συναρπαστικές δράσεις και πολύτιμα οφέλη για τους φιλάθλους του συλλόγου, με σκοπό να διευκολύνει τις μετακινήσεις και να κάνει το ποδόσφαιρο πιο προσιτό στους φιλάθλους.

Ο Andreas-Christoph Hofmann, αντιπρόεδρος Marketing της Hyundai Motor δήλωσε σχετικά: «Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για τη νέα μας συνεργασία με την Atlético de Madrid – μια εξαιρετικά επιτυχημένη ομάδα με παθιασμένο fanbase. Αποτελεί πρόκληση για μας η συνεργασία μας με αυτό τον σύλλογο για να αναπτύξουμε δραστηριότητες που τοποθετούν τους φιλάθλους του στο επίκεντρο όλων των προγραμμάτων μας. Σε συνδυασμό με την υπάρχουσα συνεργασία μας με την Olympique Lyonnais και την τελευταία μας συνεργασία με την Chelsea, αυτό είναι ένα εκπληκτικό νέο βήμα στη νέα μας πανευρωπαϊκή προσέγγιση χορηγικής συνεργασίας που θα περιλαμβάνει και άλλους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη».

Advertisement

Hyundai-Atletico-Madrid-b640tall

Από την πλευρά του ισπανικού ποδοσφαιρικού συλλόγου, μίλησε ο πρόεδρός του, Enrique Cerezo: «Στην Atlético de Madrid είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι για τη συμμαχία που υπογράψαμε με τη Hyundai. Είναι μια εταιρεία που επιθυμεί και επιδιώκει να ξεχωρίζει παραμένοντας κορυφαία σε πρωτοπόρες και καινοτόμες τεχνολογίες. Είμαστε σίγουροι ότι οι δύο εταιρείες θα μοιραστούν και θα απολαύσουν όμορφες στιγμές, που με την προσπάθεια, τη συνεργασία και την αφοσίωση, θα βιώσουμε τα επόμενα χρόνια».

Advertisement