Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Έξι celebrities επιλέγουν ροζ… (vid)

Ελλάδα 22:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έξι celebrities επιλέγουν ροζ… (vid)

Men + Speed

Έξι celebrities επιλέγουν ροζ… (vid)

Men + Speed

Όταν έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις ένα πανάκριβο supercar που ονειρεύεται νύχτα μέρα η μάζα, τότε σίγουρα η επιλογή του χρώματος δεν αποτελεί πρόβλημα. Ωστόσο κάποιοι διάσημοι (κυρίως γυναίκες) της διεθνούς show biz το παράκαναν επιλέγοντας υπεραυτοκίνητο σε ροζ.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Πρόκειται για τις ανδρικές ονειρώξεις τόσο σε τροχούς όσο και στο ασθενές φύλο. Θα δείτε και θα καταλάβετε μόνοι σας. Η Nicki Minaj παρήγγειλε τόσο την Lamborghini Anentador σε ροζ απόχρωση, ατυχής επιλογή κατά τη γνώμη μας, όσο και την πανάκριβη Mercedes AMG GT.

Η πάντα σέξι Paris Hilton, επέλεξε τη «σοβαρή» Bentley σε ροζ χρώμα, καταστρέφοντας κάθε διακριτικότητα στο πολυτελές όχημα. Όσο για εκείνους που πιστεύουν πως τα Land Rover είναι η προέκταση του φαλλού, ας κοιτάξουν καλύτερα το συγκεκριμένο της Katie Price.

Advertisement
Advertisement

Από την άλλη η εκκεντρική Amber Rose πλήρωσε πολλά χρήματα για να βάψει το θηριώδες Jeep στη ροζ απόχρωση. Η Taylor Swift φωνάζει πως και αγροτικό έχουμε (σε ροζ εννοείται), πρόκειται για το Chevrolet Silverado. Θα κλείσουμε με τον Flo Rida που πήγε κόντρα στο ανδρικό ρεύμα και επέλεξε επίσης το ροζ στη Bugatti Veyron.