Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Έρχεται «Ο Λογιστής»

Ελλάδα 14:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται «Ο Λογιστής»

Men + Speed

Έρχεται «Ο Λογιστής»

Men + Speed

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ταινία έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας αυτή την εβδομάδα. Ο λόγος για το φιλμ της Tanweer «Ο Λογιστής», με τον Ben Affleck σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Μετά το σκοτεινό «Gone Girl» και τον δυναμικό ρόλο του Batman στην ταινία «Batman v. Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης», ο Αμερικανός ηθοποιός έρχεται να σε καθηλώσει με έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο, στην ταινία «The Accountant» του Gavin O’Connor, που βασίζεται σε σενάριο του Bill Dubuque («Ο Δικαστής»).

Κεντρικός ρόλος λοιπόν είναι αυτός του Christian Wolff (Affleck), που είναι ένας εξαιρετικός μαθηματικός που τα πηγαίνει καλύτερα με τους αριθμούς παρά με τους ανθρώπους. Διατηρώντας ως βιτρίνα ένα συνοικιακό λογιστικό γραφείο, ο Christian κρατάει τα βιβλία κάποιων εξαιρετικά επικίνδυνων εγκληματικών οργανώσεων.

Advertisement
Advertisement

the-accountant-poster-c640x360
Την ίδια περίοδο που η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος, με επικεφαλής τον Ray King (J.K. Simmons), αρχίζει να σφίγγει τον κλοιό, ο Christian αναλαμβάνει τα βιβλία ενός νομοταγούς πελάτη: μιας εταιρείας ρομποτικής, της οποίας μια λογιστική υπάλληλος (Anna Kendrick) ανακάλυψε μια λογιστική απόκλιση εκατομμυρίων δολαρίων. Όσο ο Christian έρχεται πιο κοντά στην αλήθεια, τόσο ο αριθμός των πτωμάτων αρχίζει να ανεβαίνει.

Σας φαίνεται ενδιαφέρον; Το NewsAuto πατάει πλέον γκάζι και εκτός δρόμου, σε κάθε μορφή της καθημερινότητάς σας και θα βρεθεί στην avant premier της ταινίας, ώστε να σας μεταφέρει εντυπώσεις ενόψει της έναρξης προβολών της στους κινηματογράφους, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.

Μέχρι τότε, δείτε το trailer της ταινίας:

Advertisement