Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ένα υπερ-πολυτελές Toyota (vid)

Ελλάδα 20:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα υπερ-πολυτελές Toyota (vid)

Men + Speed

Ένα υπερ-πολυτελές Toyota (vid)

Men + Speed

Τα πιο πολυτελή οχήματα που κάνει η Toyota τυπικά φορούν το σήμα Lexus. Αλλά αυτό το μοντέλο είναι πιο πλούσιο από οποιοδήποτε Lexus που πιθανόν να βρείτε. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Υπάρχει με το όνομα Toyota και όχι Lexus, το νέο Century είναι μία λιμουζίνα με μήκος 210 ίντσες. Αυτό σημαίνει πολύς και άνετος χώρος. Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, η Toyota παρουσίασε στην έκθεση του Τόκιο το ολοκαίνουριο Century.

Όπως θα περίμενε κανείς, είναι υβριδικό. Διαθέτει έναν V8 5.0 λίτρων κινητήρα που παράγει 380 ίππους και ο ηλεκτρικός κινητήρας άλλους 221.

Ο μακρύς κατάλογος χαρακτηριστικών περιλαμβάνει ρυθμιζόμενα στηρίγματα ποδιών, 20 ηχεία, οθόνη ψυχαγωγίας 11,6 ιντσών στα πίσω καθίσματα, οθόνης αφής 7 ιντσών στο στήριγμα των οπίσθιων καθισμάτων για τον έλεγχο του ήχου, του κλιματισμού και των καθισμάτων μασάζ.

Advertisement
Advertisement

Και ναι όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να μην κοστίζουν πολύ. Η τιμή του ανέρχεται περίπου στα 178.000 δολάρια. Η Toyota αναμένει να πουλήσει περίπου 50, μόνο στην Ιαπωνία, κάθε μήνα και συνολικά να κατασκευάσει 600 μέσα στον χρόνο.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες…

Advertisement

toyota-century-luxury-a640 toyota-century-luxury-b640 toyota-century-luxury-c640 toyota-century-luxury-d640 toyota-century-luxury-e640