Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Χειμωνιάτικα αντρικά παπούτσια που κάθε άντρας πρέπει να έχει!

Ελλάδα 21:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χειμωνιάτικα αντρικά παπούτσια που κάθε άντρας πρέπει να έχει!

Men + Speed

Χειμωνιάτικα αντρικά παπούτσια που κάθε άντρας πρέπει να έχει!

Men + Speed

Συνήθως οι γυναίκες είναι αυτές που έχουν φετίχ με τα παπούτσια και η ντουλάπα τους είναι γεμάτη! Οι άντρες επιλέγουν να αγοράσουν λίγα και καλά. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Από την παρακάτω λίστα καλό είναι να πάρετε ιδέες και να φτιάξετε την παπουτσοθήκη σας σύμφωνα με τη μόδα και φυσικά το στυλ σας!

Oxfords

shoes-lace-up-oxfords-640

Advertisement
Advertisement

Κάθε άντρας πρέπει να έχει ένα απλό ζευγάρι μαύρα καλά παπούτσια. Δεν χρειάζονται πολλά διακοσμητικά στοιχεία και υπερβολικές λεπτομέρειες, αρκεί να επιμείνετε σε κάτι κλασικό, όπως αυτό στην παραπάνω φωτογραφία. Χαμηλών τόνων, αλλά εξαιρετικά τόσο για ένα γάμο όσο και για το γραφείο σας.

Chelsea μποτάκια

shoes-chelsea boots-640

Advertisement

Μπορούν να δείχνουν καλά είτε με ένα εφαρμοστό κοστούμι είτε με ένα καλό στενό τζιν. Μπορείτε να τα βρείτε και καστόρινα και δερμάτινα με σόλα από καουτσούκ. Ένα πολύ μοδάτο ζευγάρι παπούτσια για φέτος!

Timberland

Advertisement

shoes-Timberland-640

Ένα ζευγάρι κλασικό Timberland, είναι πολύ της μόδας και ταιριάζει άψογα με ένα απλό τζιν τις κρύες μέρες του χειμώνα. Μπορείτε να το φορέσετε ακόμη και στα χιόνια και όχι μόνο μέσα στην πόλη. Το σχέδιο αυτό είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με την Hainsworth, μια εταιρεία που παράγει κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα στη Βρετανία ήδη από το 1783. Εκτός από το χρώμα παπουτσιών της φωτογραφίας μπορείτε να τα βρείτε και σε πιο ανοιχτή απόχρωση.

Desert Boots

Advertisement

shoes-desert boots-640

Είναι η τελευταία λέξη της μόδας για φέτος στους άντρες. Χαμηλά μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο από σουέτ. Είναι κατάλληλα, όταν θέλετε να κάνετε μία… ημι-επίσημη εμφάνιση. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με ένα τζινάκι και από πάνω να βάλετε T-shirt ή ένα απλό πουκάμισο. Ό,τι και να διαλέξετε είναι πολύ ωραίος και σικ συνδυασμός.

Αθλητικά

shoes-New-Balance-640

Ένα καλό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, είναι πάντα χρήσιμο. Το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι μάρκας New Balance και είναι άνετα και μάλιστα σε αυτήν την απόχρωση είναι πολύ εύκολο να το ταιριάξετε με πολλά ρούχα, τόσο με φόρμα όσο και με ένα πιο φαρδύ τζιν.

Sneakers

shoes-sneakers-640
shoes-ari force-640

Κάθε άντρας χρειάζεται να έχει ένα ζευγάρι πάνινα παπούτσια και αν ψάχνετε χρώμα, προτιμήστε το λευκό. Μπορείτε να τα φορέσετε και με φόρμα αλλά και με ένα τζιν για ένα casual στυλ, καθώς τα sneakers αποτελούν μια πολύ ασφαλή και ταυτόχρονα κομψή επιλογή. Τέτοιου είδους είναι τα Adidas Stan Smith, τα κλασικά All Star ή τα Nike Air Force.