Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

To Audi Q8 στην έρημο (vid)

Ελλάδα 19:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Audi Q8 στην έρημο (vid)

Men + Speed

To Audi Q8 στην έρημο (vid)

Men + Speed

Οι οδηγοί της Μέσης Ανατολής έχουν αδυναμία στα οχήματα υψηλών προδιαγραφών. Οι πελάτες της έχουν τώρα ένα νέο μοντέλο για να προσθέσουν στη λίστα αγορών τους και αυτό δεν είναι άλλο από το Audi Q8. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

To Q8 αποκαλύφθηκε στις αρχές του καλοκαιριού και αποτελεί βασικά μια πιο κομψή έκδοση του τελευταίου Q7 αντίπαλος της BMW X6 και της Mercedes-Benz GLE Coupe. Κάτω από αυτό το επιβλητικό αλλά σπορ εξωτερικό βρίσκεται η πλατφόρμα MLB των Q7, Volkswagen Touareg, Porsche Cayenne, Bentley Bentayga και Lamborghini Urus.

Παρέχει μια πιο ευρύχωρη καμπίνα από αυτή των αντιπάλων του, όπου οι επιβάτες του θα έχουν τρεις οθόνες, το επάνω και κάτω MMI touch και το Virtual Cockpit. Άλλα τεχνολογικά χαρακτηριστικά είναι το κορυφαίο σύστημα ήχου Bang & Olufsen, η πλοήγηση MMI plus, το hotspot Wi-Fi, το εντυπωσιακό κλειδί της Audi και το πλήθος βοηθημάτων οδήγησης.

Ανάμεσα στην πληθώρα επιλογών συμπεριλαμβάνονται τα εξατομικευμένα περιγράμματα στα καθίσματα με λειτουργία μασάζ και αερισμού, ο αυτόματος κλιματισμός τεσσάρων ζωνών και το πακέτο ποιότητας αέρα για βέλτιστες συνθήκες παραμονής στην καμπίνα.

Advertisement
Advertisement

Την επόμενη χρονιά η σειρά θα μεγαλώσει, προσθέτοντας ένα μικρότερο μοντέλο με κινητήρα ντίζελ, που ονομάζεται 45 TDI, με 231 ίππους. Προς το παρόν, η Audi ενδιαφέρεται να προσεγγίσει όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες. Έχει στρέψει την προσοχή της και στην αγορά της Μέσης Ανατολής, για την οποία έχει κυκλοφορήσει ένα νέο διαφημιστικό βίντεο.

Πατήστε play στο παρακάτω βίντεο και απολαύστε το Q8 να ντριφτάρει στην έρημο…

Advertisement