Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

To ατύχημα του Richard Hammond

Ελλάδα 3:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To ατύχημα του Richard Hammond

Men + Speed

To ατύχημα του Richard Hammond

Men + Speed

Ο παρουσιαστής του «The Grand Tour» Richard Hammond είχε πρόσφατα ένα ατύχημα με μηχανή στα γυρίσματα της εκπομπής, καθώς βρισκόταν στη Μοζαμβίκη. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Kατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν του The Grand Tour, ο πρώην παρουσιαστής της εκπομπής «Top Gear» έχασε την ισορροπία του, έπεσε κάτω και χτύπησε το κεφάλι του, ενώ οδηγούσε μηχανή. Σύμφωνα με τον Jeremy Clarkson τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά.

Για λίγα λεπτά ήταν αναίσθητος στο πλάι του δρόμου σε ένα απομακρυσμένο μέρος στην Αφρική. Βέβαια, το προσωπικό της εκπομπής φώναξε γρήγορα βοήθεια κι ευτυχώς επανήλθε άμεσα.

Σύμφωνα με πηγές, ειπώθηκε ότι ο Richard οδηγούσε πολύ γρήγορα όταν έπεσε. Αυτό προκάλεσε και τον στιγμιαίο τρόμο, μόλις έπεσε. Υπήρχε μεγάλη ανησυχία. Αν οι τραυματισμοί του ήταν πιο σοβαροί, δεν θα ήταν εύκολο να δεχθεί ιατρική φροντίδα. Είναι απομακρυσμένο μέρος και οι εγκαταστάσεις οι βασικές.

Advertisement
Advertisement

Richard-Hammond-Motorbike-Accident-640

Ο 47χρονος Hammond πλέον είναι μια χαρά. Ο ίδιος μάλιστα σε μία δημοσίευσή του στο DriveTribe έγραψε: «Ναι, έπεσα κάτω πολλές φορές, αλλά είμαι καλά. Συγγνώμη. Η ζωή συνεχίζεται.»