Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Άπιστες οι γυναίκες που προσποιούνται οργασμό;

Ελλάδα 4:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άπιστες οι γυναίκες που προσποιούνται οργασμό;

Men + Speed

Άπιστες οι γυναίκες που προσποιούνται οργασμό;

Men + Speed

Ένα από τα πιο διάσημα θέματα για μία σχέση είναι φυσικά η απιστία. Πάντα σε μία σχέση προσπαθούμε να εμπιστευτούμε τον άλλον σε όλους τους τομείς. H απιστία είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σε μια σχέση που μπορεί να διαλύσει ένα ζευγάρι. Όταν γίνεται αντιληπτή… Όσο πιο συχνά προσποιείται μία γυναίκα στο κρεβάτι, τόσο πιθανότερο είναι να κάνει “τάρανδο” το ταίρι της, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα “Daily Mail”.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τους συντάκτες της έρευνας:”Human Female Orgasm as Evolved Signal”, μία κίνηση που προδίδει τη γυναικεία απιστία είναι η προσποίηση την ώρα των σεξουαλικών παιχνιδιών.

Οι επιστήμονες ανέλυσαν τα δεδομένα έρευνας για τις σεξουαλικές συνήθειες 138 φοιτητριών και 121 φοιτητών με στόχο να ανακαλύψουν εάν τα άτομα που είναι ικανοποιημένα με τη σεξουαλική τους ζωή έχουν πιθανότητες να απατήσουν τον σύντροφό τους.

Με βάση τα πορίσματα της έρευνας, οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό πολύ πιο συχνά σε σύγκριση με τους άνδρες. Το 18% των εκπροσώπων του ωραίου φύλου προσποιούνται στο κρεβάτι ότι κορυφώνουν, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των αντρών δεν ξεπερνά το 5%.

Advertisement
Advertisement

Συγκρίνοντας τις γυναίκες που προσποιούνταν τακτικά οργασμό με εκείνες που είχαν απατήσει τον σύντροφό τους τουλάχιστον μία φορά, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι, αυτές οι δύο συμπεριφορές της γυναίκας στο σεξ, συνδυάζονται. Οι γυναίκες που προσποιούνται οργασμό τείνουν να είναι πιο άπιστες.

 

Πηγή: www.protothema.gr της Μίνας Αγγελίνη