Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Το… αμφίβιο της Jeep! (vid)

Ελλάδα 8:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το… αμφίβιο της Jeep! (vid)

Men + Speed

Το… αμφίβιο της Jeep! (vid)

Men + Speed

Οι ντετέκτιβ στην Κένυα συνεργάζονται με τις τοπικές Λιμενικές Αρχές αναζητώντας τον ιδιοκτήτη του αυτοσχέδιου πολυτελούς ιστιοπλοϊκού αυτοκίνητου που πραγματοποιεί μίνι κρουαζιέρες στον Ινδικό Ωκεανό, διεκπεραιώνοντας με αυτό τον τρόπο τις ανάγκες των παραθεριστών στη δημόσια παραλία Γιόμο Κενιάτα.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα, το… αμφίβιο Jeep Rangler ζυγίζει περίπου 1,5 τόνο και είναι εξοπλισμένο με ένα κινητήρα 3,6 λίτρων, που του επιτρέπει εύκολα να αναπτύσσει ναυτική ταχύτητα, στην επικείμενη βόλτα στο νερό, πάνω από 40 μίλια την ώρα.

Το αυτοκίνητο έχει τροχούς που μετατρέπονται σε έλικες, όταν βρίσκεται στο νερό. Από την άλλη, δεν χρειάζεται να σταματήσει καθόλου όταν κινείται στη στεριά και έρχεται να μπει στη θάλασσα για το δεύτερο μεταφορικό ρόλο του, χωρίς κανένα κόπο από πλευράς χειριστή του.

Advertisement
Advertisement

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν με έκπληξη, πως ο ιδιοκτήτης είναι ένας ξένος, ένα ισχυρό οικονομικά πρόσωπο, (δεν θα μπορούσε να ήταν αλλιώς) το οποίο έχει αγνοήσει κάθε σχετική νομοθεσία για το τι επιτρέπεται και τι όχι στη χώρα. Η τρέλα δεν πάει όντως στα βουνά, προφανώς όμως πηγαίνει και μάλιστα με φόρα στη θάλασσα. Απολαύστε το σχετικό video.