Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

10 αυτοκίνητα σε ειδικές εκδόσεις

Ελλάδα 12:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

10 αυτοκίνητα σε ειδικές εκδόσεις

Men + Speed

10 αυτοκίνητα σε ειδικές εκδόσεις

Men + Speed

Με τα χρόνια, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν κατασκευάσει ειδικές εκδόσεις κάποιων μοντέλων. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Βρήκαμε 10 ιδιαίτερες εκδόσεις αυτοκίνητων και σας τις παρουσιάζουμε. Διαβάστε την παρακάτω λίστα…

Nissan Rogue: Rogue One Star Wars Edition
Nissan Rogue Rogue One Star Wars Edition-640

Τα αυτοκίνητα ειδικής έκδοσης με θέμα κάποια ταινία δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά το Rogue One-inspired Nissan Rogue Star Wars είναι ένα αυτοκίνητο που δεν εμφανίζεται σε κανένα σημείο της ταινίας, με την οποία όμως είναι συνδεδεμένη.

Advertisement
Advertisement

Volkswagen Golf Harlequin
Volkswagen Golf Harlequin-640

Η ειδική έκδοση του Harlequin Golf αποτελεί ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσατε να αγοράσετε από εκθεσιακό χώρο. Πολύχρωμο και ιδιαίτερο που όμοιό του δεν υπάρχει.

Aston Martin DB9 GT Bond Edition
Aston Martin DB9 GT Bond Edition-640

Advertisement

Δεν θα μπορούσε να λείψει η συγκεκριμένη Aston Martin που είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ταινία του James Bond, «Spectre». Μόνο 150 τέτοιες εκδόσεις έχουν κατασκευαστεί. Εκτός από το αυτοκίνητο, οι πελάτες θα λάβουν επίσης ένα ρολόι Omega James Bond.

Bugatti Veyron Grand Sport L’or Blanc
Bugatti Veyron Grand Sport L'or Blanc-640

Advertisement

Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία συνεργάστηκε με τη γερμανική εταιρεία παραγωγής πορσελάνης, Königliche Porzellan-Manufaktur Berlin, για να δημιουργήσουν μαζί αυτή την ειδική έκδοση. Είναι μοναδική και κοστίζει περίπου 2,4 εκατομμύρια δολάρια. Η “L’or Blanc” μεταφράζεται ως “λευκό χρυσό”.

Ford F-150 Harley-Davidson
Ford F-150 Harley-Davidson-640

Η Ford το κατασκεύασε το 2000 και είναι γνωστό και ως “Harley-Lightning Edition”. Διαθέτει έναν 6,2lt υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα απόδοσης 360 ίππων με 596 Nm ροπής που συνδυάζεται με ένα 4-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς. Στα καθίσματα είναι ραμμένο το σήμα της Harley-Davidson.

Advertisement

Lamborghini Murciélago LP640 Versace
Lamborghini Murciélago LP640 Versace-640

Η συγκεκριμένη Lamborghini Murciélago έχει στο δερμάτινο εσωτερικό της το λογοτύπου της Versace. Μαζί με το αυτοκίνητο οι αγοραστές έλαβαν κι ένα δωρεάν ζευγάρι μπλε δερμάτινα παπούτσια.

Range Rover Evoque Special Edition with Victoria Beckham
Range Rover Evoque Special Edition-Victoria Beckham-640

Τουλάχιστον 100.000 δολάρια κοστίζει αυτό το ματ γκρι Range Rover Evoque. Μόνο 200 κατασκευάστηκαν και φυσικά το ένα ανήκει στην οικογένεια Beckham.

Mini Cooper by Kenneth Cole
Mini Cooper-Kenneth Cole-640

Η Mini Cooper συνεργάστηκε με την Kenneth Cole, μία αμερικανική εταιρεία που σχεδιάζει ρούχα. Το Kenneth Cole Mini Cooper είναι λαμπερό, κυρίως εξωτερικά, όπως βλέπετε εσείς. Δεν έφτασε ποτέ στην παραγωγή.

Fiat 500 Gucci Edition
Fiat 500-Gucci Edition-640

Το Fiat 500 Gucci Edition «φόρεσε» την κόκκινη και πράσινη λωρίδα του οίκου Gucci κατά μήκος της γραμμής του ιμάντα, των ζωνών ασφαλείας, του επιλογέα αλλαγής ταχυτήτων και των χαλιών. Μαζί με το αυτοκίνητο, βγήκε στην αγορά η σειρά “500 by Gucci” με αξεσουάρ ταξιδιού.

Aston Martin Dragon 88
Aston Martin Dragon 88-640

Έκανε το ντεμπούτο της στο Auto Show του Πεκίνου το 2012. Η Aston Martin έχει τις ειδικές εκδόσεις Dragon 88 και αφορούν 88 κομμάτια που αποτελούν φόρο τιμής στη «χρονιά του δράκου» και αφορούν τη DBS Volante, τη V8 Vantage S Coupe και τη Virage Coupe. Το σήμα της μάρκας στο καπό και το πορτ παγκάζ είναι από χρυσό 24 καρατίων, κεντημένους δράκους στα προσκέφαλα των καθισμάτων, χρυσές πινελιές.