Live Κίνηση
Περισσότερα
LAND ROVER 2022

Το…ησυχαστήριο του νέου Range Rover

Ελλάδα 1:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το…ησυχαστήριο του νέου Range Rover

LAND ROVER 2022

Το…ησυχαστήριο του νέου Range Rover

LAND ROVER 2022

Το εκλεπτυσμένο εσωτερικό του νέου Range Rover έχει αναβαθμιστεί περαιτέρω ποιοτικά και πλέον ενσωματώνει πολύ πιο αβίαστα τις νέες σύγχρονες τεχνολογίες συνδεσιμότητας και όχι μόνο.

Advertisement
Advertisement

Mε το που κλείνεις την βαριά πόρτα κατανοείς αμέσως πως έχει δοθεί τεράστιο βάρος στην όσο το δυνατόν πιο αυστηρή απομόνωση οδηγού και επιβατών από εξωτερικούς θορύβους.

Εντός δεσπόζει το ενεργό σύστημα ακύρωσης θορύβων, το οποίο παρακολουθεί τις δονήσεις που προέρχονται από τους τροχούς, τον θόρυβο κύλισης και τον ήχο του κινητήρα και δημιουργεί ήχους που τους ακυρώνουν, οι οποίοι μεταδίδονται από 35 ηχεία περιλαμβανομένων και ηχείων που βρίσκονται στα προσκέφαλα των καθισμάτων, τα οποία με τη σειρά τους δημιουργούν «ζώνες ησυχίας» σαν να χρησιμοποιείς ακουστικά.

Advertisement
Advertisement

Το παρών δίνει και το εξελιγμένο σύστημα καθαρισμού του αέρα από οσμές αλλά και παθογόνα, όπως ιούς και βακτήρια, συμπεριλαμβανομένου και του ιού SARS CoV-2. Πέρα όμως από τον ομολογουμένως εντυπωσιακό οπτικό αντίκτυπο, στον οποίον συμβάλλουν και οι γενναιόδωρες από κάθε άποψη διαστάσεις του, το νέο Range Rover είναι για πρώτη φορά και τόσο προσαρμόσιμο στις νέες απαιτήσεις της αυτοκίνησης.

Οι θερμικοί κινητήρες του νέου Range Rover έχουν όλοι εξελιγμένα mild-hybrid συστήματα, ενώ υπάρχουν και έξυπνες plug-in εκδόσεις και από το 2024 θα διατίθεται και μία αμιγώς ηλεκτρική.

Advertisement

Χτισμένο στην ευέλικτη πλατφόρμα MLA-Flex διατίθεται σε έκδοση με κανονικό και μακρύ μεταξόνιο και σε 4θέσια, 5θέσια ή και 7θέσια (για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο μοντέλο) διάταξη.

Το εν λόγω πλαίσιο χαρίζει στο νέο Range Rover υψηλότατη ακαμψία και οδική συμπεριφορά που συνδυάζει την αναμενόμενη κορυφαία άνεση με πολύ καλό έλεγχο των κινήσεων του αμαξώματος στην άσφαλτο αλλά και εκτός δρόμου.

Advertisement

Υπάρχει επίσης ενεργητική ανάρτηση πoυ δρα προληπτικά σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης προκειμένου να διαβάσει τον δρόμο μπροστά από το αυτοκίνητο και να προσαρμόσει την ανάρτηση ανάλογα με τις συνθήκες.

Όλα τα νέα Range Rover διατίθενται με τετραδιεύθυνση που αυξάνει σημαντικά την ευελιξία τους (κύκλος στροφής μικρότερος από 11 m) στις χαμηλές ταχύτητες και την σταθερότητα και την κατευθυντικότητά τους όσο ανεβαίνουν οι ρυθμοί.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Range Rover: Αποκαλύφθηκε στην Ελλάδα
Αν το Range Rover ήταν… λιμουζίνα θα ήταν έτσι
Το νέο Range Rover έχει δύο… καρχαρίες