Live Κίνηση
Περισσότερα
LAND ROVER 2022

Στο εσωτερικό του νέου Range Rover Sport

Ελλάδα 11:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο εσωτερικό του νέου Range Rover Sport

LAND ROVER 2022

Στο εσωτερικό του νέου Range Rover Sport

LAND ROVER 2022

Το νέο Range Rover Sport είναι χτισμένο στη νέα, ευέλικτη πλατφόρμα MLA-Flex χάρη στην οποία έχει καταστεί δυνατή η τεχνολογική αλλά και δυναμική αναβάθμιση εντός και εκτός δρόμου.

Advertisement
Advertisement

Οι τεχνικοί της εταιρίας εστιάζουν στην αύξηση της στρεπτικής ακαμψίας κατά 35% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, κάτι που εκτός από θετικό για την ασφάλεια συμβάλει και στην βελτίωση της λειτουργίας της ανάρτησης και των οδικών χαρακτηριστικών.

Όλες οι εκδόσεις είναι εφοδιασμένες με την νέα ενεργητική αερανάρτηση Dynamic Air Suspension, η οποία συνεργάζεται με το σύστημα πλοήγησης διαβάζοντας το δρόμο και προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις ανάλογα με την χάραξη της διαδρομής και φυσικά τις συνθήκες οδήγησης.

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα ενεργητικών αντιστρεπτικών Dynamic Response Pro μέσω ενός 48V κυκλώματος, μπορεί να εφαρμόσει ροπή έως 1.400 Nm σε κάθε άξονα προκειμένου να πετύχει τον βέλτιστο έλεγχο των κλίσεων του αμαξώματος προς όφελος της άνεσης αλλά και την ακρίβεια των οδικών χαρακτηριστικών.

Περεταίρω βελτίωση σε αυτά προσφέρει τόσο το σύστημα τετραδιεύθυνσης –που επιτρέπει το στρίψιμο των πίσω τροχών σε γωνία έως 7,3 μοίρες σε ελιγμούς χαμηλής ταχύτητας χαρίζοντας στο μεγάλο SUV εξαιρετική ευελιξία και κύκλο στροφής κάτω από τα 11 μέτρα– όσο και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ενεργό πίσω διαφορικό και η λειτουργία Torque Vectoring που επενεργεί κατάλληλα στα φρένα δημιουργώντας μια δύναμη προς το εσωτερικό της στροφής.

Range Rover Sport

Advertisement

Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν την προηγμένη τετρακίνηση iAWD της Range Rover –που λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την πρόσφυση και τις συνθήκες οδήγησης 100 φορές το δευτερόλεπτο– όπως και το σύστημα προγραμμάτων οδήγησης Terrain Response 2 στο οποίο για πρώτη φορά ενσωματώνεται η λειτουργία Adaptive Off-Road Cruise Control που βοηθά τον οδηγό ρυθμίζοντας αυτόματα την ταχύτητα κίνησης εκτός δρόμου ανάλογα με τις συνθήκες και την ποιότητα του εδάφους.

Μάλιστα, να τονίσουμε εδώ, πως ενδεικτικό των κορυφαίων εκτός δρόμου δυνατοτήτων του νέου Range Rover Sport είναι πως η μέγιστη κλίση αναρρίχησης φθάνει τις 45 μοίρες, ενώ, το πολυτελές SUV μπορεί να κινηθεί σε νερό ύψους έως και 900 χιλιοστών. Τι άλλο να ζητήσεις από ένα μεγάλο όχημα ελεύθερου χρόνου που σου προσφέρει απλόχερα τα πάντα.

Advertisement

Range Rover Sport

Και χλιδή στο εσωτερικό του και επιδόσεις και άνεση και ευκολίες και high tech λύσεις συνδεσιμότητας και υπέρογκες δυνατότητες εκτός δρόμου και βαρύ όνομα που χαρακτήρίζει την σημασία στη λεπτομέρεια αλλά και την άπιαστη ποιότητα υλικών και συναρμολόγησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως θα είναι το Range Rover Sport SVR;
Ήρθε στην Ελλάδα η νέα γενιά του Range Rover Sport (τιμές)
Πρώτη επαφή με το νέο Range Rover Sport (+τιμές)

Advertisement