Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Ήρθε στην Ελλάδα η νέα γενιά του Range Rover Sport (τιμές)

Ελλάδα 3:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ήρθε στην Ελλάδα η νέα γενιά του Range Rover Sport (τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Ήρθε στην Ελλάδα η νέα γενιά του Range Rover Sport (τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Το ένα και μοναδικό προ-παραγωγής νέας γενιάς Range Rover Sport ήρθε στην χώρα μας. Το βρήκαμε, το επεξεργαστήκαμε και σας το δείχνουμε για να ξέρετε πρώτοι τι παίζει στην πιάτσα!

Advertisement
Advertisement

Η σπορ εκδοχή του Range Rover με την κωδική ονομασία Sport είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην ελληνική αγορά και στην κατηγορία των πολυτελών SUV. Αν και πρόκειται για ένα ακριβό μοντέλο με τιμή που ξεκινά λίγο πάνω από τα 100.000 και ξεπερνά ακόμα και τα 200.000 ευρώ, υπάρχει κοινό που θέλει να το αποκτήσει και θα περιμένει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να το παραλάβει.

Η παραγωγή της νέας γενιάς του Range Rover Sport δεν έχει ακόμα ξεκινήσει, κάτι που θα γίνει μέσα στον Ιούλιο, αλλά ήδη ένα όχημα προ-παραγωγής πάτησε σε ελληνικό έδαφος.

Το συγκεκριμένο έχει έρθει για λόγους επίδειξης, ενώ θα είναι το ίδιο που θα εμφανιστεί και στην δημοσιογραφική παρουσίαση που είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα. Από εκεί και πέρα τα πρώτα αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους, αναμένεται να τα δούμε τον Οκτώβριο ή το αργότερο τον Νοέμβριο.

Advertisement
Advertisement

Πώς είναι οδηγικά;

Tην πρώτη οδηγική επαφή με το αυτοκίνητο είχε ο δικός μας Γιάννης Χαρπίδης και όπως θα διαβάσατε στο σχετικό άρθρο πριν από ενάμιση μήνα, τα σχόλιά του μας έβαζαν στο νόημα για το τι θα συναντήσουμε.

Ο Γιάννης είχε ταξιδέψει στη Μεγάλη Βρετανία, κάθισε πίσω από το τιμόνι και ξεκαθάρισε πως το νέο Sport «αποτελεί την απόλυτη έκφραση δυναμισμού και πολυτέλειας με την γλώσσα της βρετανικής εταιρίας».

Advertisement

Αυτό διαπιστώσαμε και με το όχημα που ήρθε στην Ελλάδα και απλά αφήσαμε την φαντασία μας να οργιάσει σκεπτόμενοι τι θα γίνει όταν θα βρεθούμε πίσω από το τιμόνι του.

Kινητήρες βενζίνης και diesel

Advertisement

Να σημειώσουμε πως η νέα γενιά είναι διαθέσιμη με κινητήρες βενζίνης και diesel , με την ιπποδύναμη να ξεκινά από τα 249 και να φτάνει έως τα 530 άλογα.

Από εκεί και πέρα οι τιμές ξεκινούν από τα 110.235 ευρώ (έκδοση Plug-in hybrid me 440 ίππους) και φτάνουν τα 198.443 ευρώ (έκδοση First Edition βενζίνη με 530 ίππους).

Δείτε στο παρακάτω video το πρώτο Range Rover Sport που ήρθε στην Ελλάδα

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κλιματισμός: Τα 5 λάθη που κάνουμε
Γιατί καθυστερεί η παραγωγή της Tesla στην Γερμανία;
Η νέα Cadillac Escalade μπορεί να είναι και 16κύλινδρη;