Live Κίνηση
Περισσότερα
LAND ROVER 2022

Ο πλούσιος εσωτερικός κόσμος του Range Rover Sport

Ελλάδα 16:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο πλούσιος εσωτερικός κόσμος του Range Rover Sport

LAND ROVER 2022

Ο πλούσιος εσωτερικός κόσμος του Range Rover Sport

LAND ROVER 2022

Τι να πει κανείς φυσικά για το εσωτερικό-φρούριο του Range Rover Sport. Παραμένει υπεράνω κριτικής σε ότι αφορά τα υψηλά επίπεδα ποιότητας και πολυτέλειας αλλά και σε συνολικό φινίρισμα.

Advertisement
Advertisement

Τα νέα infotainment Pivi/Pivi Pro (με νέα απλούστερα γραφικά, μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ και over-the-air αναβαθμίσεις), δίνουν πραγματικά βροντερό παρών στην υπερπολυτελή καμπίνα του νέου Range Rover Sport.

Επίσης, ένα νέο σύστημα φιλτραρίσματος του αέρα της καμπίνας καθώς και το Active Road Noise Cancellation (ενεργός περιορισμός ανεπιθύμητων θορύβων κατά 4 dB), βελτιώνουν περαιτέρω το ευ ζην και υπερθεματίζουν την ευεξία στη βρετανική καμπίνα.

Range Rover Sport

Advertisement
Advertisement

Σε αυτή θα κάτσουν μεγαλοπρεπώς πέντε ενήλικες ανεξαρτήτως ύψους και στις δυο σειρές των δερμάτινων καθισμάτων. Οι εμπρός στέκονται ακόμη πιο τυχεροί, αφού θα απολαύσουν και τη λειτουργία μασάζ.

Το Sport P510e επιταχύνει με μοναδική ευχέρεια σε μόλις 5,4 δεύτερα, εξαιτίας μεταξύ άλλων και της θηριώδους ροπής του κινητήρα. Η απόκριση του αυτόματου κιβωτίου είναι η ενδεδειγμένη προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στον κινητήρα.

Range Rover Sport

Advertisement

Με το γκάζι στο πάτωμα το Range Rover Sport κινείται σαν μανιασμένο, ενώ την επόμενη στιγμή σέρνεται νωχελικά “σβηστό” στο ατέρμονο σταμάτα – ξεκίνα του μποτιλιαρίσματος. Αυτό το “δυο σε ένα” είναι που εξυμνεί την τεχνολογία plug in hybrid, χωρίς μάλιστα την ύπαρξη υπερβολικών κυβικών ή δυσθεώρητη κατανάλωση.

Θα μου πείτε εύλογα, πως σε αυτή την οικονομική τάξη μεγέθους λίγο απασχολεί το κοστολόγιο τον προύχοντα κάτοχο, υπάρχει όμως και το περιβαλλοντικό σκέλος που υποχρεώνει ακόμη και τα πεντάμετρα υπέρ-SUV πολυτελείας να συμμορφώνονται στους νέους αυστηρούς κανόνες εκπομπών. Το Range Rover Sport είναι ένα από αυτά.

Advertisement

Range Rover Sport

Στον αυτοκινητόδρομο αισθάνεσαι αρχοντικά με την τεράστια ροπή να είναι εκεί προκειμένου να υπηρετήσει πιστά οτιδήποτε επιθυμήσει το δεξί κάτω άκρο του οδηγού. Βασικά δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να διαταράξει την πορεία σου στον ανοιχτό δρόμο, εδώ το Sport παραπέμπει σε υπερταχεία που αναζητά ανυπόμονα τον προορισμό της.

Μάλιστα, το Range Rover Sport με την έξυπνη τεχνολογία PHEV, το κάνει κυριολεκτικά με έναν πρωτόγνωρα βελούδινο τρόπο που όμοια του σίγουρα δεν θα συναντήσεις σε κάποιο άλλο αυτοκίνητο. Εύγε…

Advertisement

Range Rover Sport

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέοι κινητήρες για το Range Rover Velar
Τα υπερσύγχρονα συστήματα πολυμέσων του Range Rover Velar PHEV
Range Rover Velar PHEV: Ισχυρό στην άσφαλτο, αλύγιστο στην εξοχή