Live Κίνηση
Περισσότερα
LAND ROVER 2022

Η κομψή σιλουέτα του Range Rover Sport

Ελλάδα 5:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η κομψή σιλουέτα του Range Rover Sport

LAND ROVER 2022

Η κομψή σιλουέτα του Range Rover Sport

LAND ROVER 2022

Το νέο Range Rover Sport είναι ξεκάθαρα το μοντέλο που αποτελεί την απόλυτη έκφραση δυναμισμού αλλά και πολυτέλειας, με την γλώσσα φυσικά της βρετανικής φίρμας.

Advertisement
Advertisement

Το νέο χλιδάτο SUV αποτυπώνει στο μέγιστο βαθμό την φιλοσοφία Sporting Luxury, μέσα από την οποία η Land Rover παντρεύει την παράδοσή της στην αριστοκρατική πολυτέλεια με τον δυναμισμό του οδηγικού χαρακτήρα σε ένα SUV με κορυφαίες δυνατότητες σε κάθε τερέν.

Το νέο και άκρως επιβλητικό Range Rover Sport δείχνει με την πρώτη ματιά τόσο οικείο αλλά και τόσο φρέσκο. Διατηρώντας τις κλασσικές αναλογίες με το επιβλητικό εκτόπισμα η σιλουέτα του μεγάλου βρετανικού SUV έχει αποκτήσει μια πιο εκλεπτυσμένη όψη μέσα από την απλοποίηση των γραμμών και το ραφινάρισμα κάθε λεπτομέρειας.

Range Rover Sport

Advertisement
Advertisement

Επίσης ακόμη και των ανοχών όλων των αρμών που έχουν μειωθεί στο μισό σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του μοντέλου και αποδεικνύουν τελικά τα πολύ υψηλά επίπεδα κατασκευαστικής ποιότητας αλλά και εμμονής με την τελειότητα.

Τα διακριτικά πολύ λεπτά Digital LED φώτα και η εξαιρετικά διακριτική εμπρός μάσκας χαρακτηρίζουν μεμιάς το Range Rover Sport. Αντίστοιχα στο πίσω μέρος η πόρτα του χώρου αποσκευών με τον προφυλακτήρα δίνουν την αίσθηση ενιαίας επιφάνειας, ενώ στο οριζόντιο φιλέτο που εκτείνεται σε όλο το πλάτος φιλοξενούνται τα φώτα LED νέας τεχνολογίας η οποία δίνει μια χαρακτηριστική οπτική υπογραφή, καθώς και η αναγραφή του ονόματος Range Rover.

Range Rover Sport

Advertisement

Το Range Rover Sport παράγεται στο πλήρως εκσυγχρονισμένο εργοστάσιο Solihull στην Μ. Βρετανία όπου κατασκευαζόταν το πρώτο Range Rover και βρίσκεται σήμερα η γραμμή παραγωγής της εντελώς νέας ναυαρχίδας της εταιρίας. Ο νέος εκφραστής της δυναμικής πολυτέλειας με την ματιά της Range Rover έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την κορυφαία επιλογή.

Range Rover Sport

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το πιο εντυπωσιακό Range Rover Sport της ιστορίας παρουσιάστηκε στην Ελλάδα!
Ήρθε στην Ελλάδα η νέα γενιά του Range Rover Sport (τιμές)
Νέο Range Rover Sport: Το περιπετειώδες ντεμπούτο (+video)