Live Κίνηση
Περισσότερα
LAND ROVER 2022

Η ασύγκριτη φιλοξενία του Range Rover Sport

Ελλάδα 6:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ασύγκριτη φιλοξενία του Range Rover Sport

LAND ROVER 2022

Η ασύγκριτη φιλοξενία του Range Rover Sport

LAND ROVER 2022

Η απτή λογική της αφαιρετικής σχεδίασης και της λειτουργικής απλότητας έχει φέρει πιο καθαρές και απλές γραμμές στο εσωτερικό του νέου και προικισμένου Range Rover Sport.

Advertisement
Advertisement

Αυτές βέβαια τονίζονται από έξυπνες τεχνολογικές καινοτομίες όπως τα καλυμμένα με υφασμάτινη επένδυση ηχεία που έχει εξελίξει η Meridian ειδικά για τα Range Rover.

Την ίδια στιγμή έχει ενισχυθεί η οδηγοκεντρική εργονομία με την ψηλή κεκλιμένη κεντρική κονσόλα και τις μεγάλες οθόνες υψηλής ευκρίνειας να δίδουν την αίσθηση πιλοτηρίου.

Νέος είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 13,7” με δυνατότητα παραμετροποίησης της απεικόνισης του, ενώ βασικό ρόλο παίζει η μεγάλη, κυρτή οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων Pivi Pro με διαγώνιο 13,1” στην κεντρική κονσόλα.

Advertisement
Advertisement

Range Rover Sport

Από αυτή ελέγχονται οι περισσότερες λειτουργίες του αυτοκινήτου, καθώς και όλες οι διασυνδεδεμένες υπηρεσίες. Μεταξύ άλλων το Pivi Pro υποστηρίζει το ασύρματο mirroring κινητών τηλεφώνων, ενώ ενσωματωμένη είναι και η υπηρεσία φωνητικών εντολών Alexa.

Εντός ξεχωρίζουν τα υλικά υψηλής ποιότητας μεταξύ των οποίων και το καινοτόμο βιώσιμο ύφασμα Ultrafabric, καθώς και το σκουρόχρωμο χρώμιο Moonlight Chrome που χρησιμοποιείται σε πολλές λεπτομέρειες του φινιρίσματος.

Advertisement

Range Rover Sport

Χώρος στον οποίο προσφέρεται κορυφαία φιλοξενία και άνεση στο εσωτερικό του νέου Range Rover Sport έχει αναβαθμιστεί τόσο χωροταξικά όσο και τεχνολογικά. Θα αναφέρουμε χαρακτηριστικά πως τα εμπρός ηλεκτρικά καθίσματα έχουν ρύθμιση 22 παραμέτρων είναι αεριζόμενα, θερμαινόμενα, διαθέτουν λειτουργία μασάζ και προσκέφαλα με πλευρική στήριξη.

Advertisement

Αντίστοιχα οι πίσω επιβάτες έχουν 31 mm περισσότερο χώρο για τα πόδια τους και 20 mm επιπλέον αέρα για τα γόνατα, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει αυξηθεί παρακαλώ κατά 55 lt σε σχέση πάντα με το προηγούμενο μοντέλο.

Range Rover Sport

Τώρα, ανάμεσα στις τεχνολογίες που στοχεύουν στην όσο το δυνατό μεγαλύτερη άνεση και απομόνωση των επιβατών από τις εξωτερικές ενοχλήσεις, βρίσκεται και το ενεργό σύστημα ακύρωσης θορύβων, το προηγμένο σύστημα καθαρισμού του αέρα που εκτός από οσμές απομακρύνει βακτήρια και ιούς, ενώ το προαιρετικό πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνεται το εντυπωσιακό ηχοσύστημα Meridian Signature Sound System ισχύος 1.430 W με 29 ηχεία.

Advertisement

Range Rover Sport

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το πιο εντυπωσιακό Range Rover Sport της ιστορίας παρουσιάστηκε στην Ελλάδα!
Το νέο Range Rover Sport εναντίον ενός χείμαρρου (+video)
Νέο teaser για το καινούργιο Range Rover Sport