Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Range Rover Sport εναντίον ενός χείμαρρου (video)

Ελλάδα 10:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Range Rover Sport εναντίον ενός χείμαρρου (video)

ΝΕΑ

Το νέο Range Rover Sport εναντίον ενός χείμαρρου (video)

ΝΕΑ

Το νέο Range Rover Sport επαναπροσδιόρισε την σπορ πολυτέλεια, ολοκληρώνοντας μια απαιτητική ανάβαση σε ένα υπερχειλιστή φράγματος μήκους 193 μέτρων κόντρα σε έναν χείμαρρο νερού με ροή 750 τόνων ανά λεπτό.

Advertisement
Advertisement

Ξέρουμε πόσο ικανά είναι τα αυτοκίνητα της Land Rover, αλλά άλλο να το λένε και άλλο να το βλέπετε! Το νέο Range Rover Sport έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του με μια δραματική ανάβαση σε έναν πλημμυρισμένο υπερχειλιστή φράγματος στην Ισλανδία που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στον κόσμο.

Η επική ανάβαση “είδε” το νέο Range Rover Sport να αντιστέκεται στον ορμητικό χείμαρρο νερού που έρεε στη ράμπα του φράγματος Karahnjukar – του μεγαλύτερου του είδους του στον κόσμο – με ρυθμό 750 τόνων ανά λεπτό. Με μια ενδεχόμενη απώλεια πρόσφυσης, το αυτοκίνητο κινδύνευε να πέσει από ύψος 90 μέτρων από τη βάση του υπερχειλιστή στο κάτω μέρος της κοιλάδας.

Στην τρίτη γενιά του, το πολυτελές SUV επιδόσεων της Land Rover είναι πιο επιθυμητό, τεχνολογικά προηγμένο και ικανό από ποτέ, συνδυάζοντας επιβλητική παρουσία στο δρόμο με άμεση οδηγική απόκριση χρησιμοποιώντας τον πιο προηγμένο συνδυασμό τεχνολογιών πλαισίου που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε ένα Land Rover.

Advertisement
Advertisement

Η επιτυχημένη ανάβαση του υπερχειλιστή προβλήθηκε για πρώτη φορά σε μια αποκλειστική εκδήλωση λανσαρίσματος στο Advanced Product Creation Center της Jaguar Land Rover στο Gaydon του Ηνωμένου Βασιλείου. Η επίσημη οδηγός κασκαντέρ των ταινιών του James Bond, Jessica Hawkins, βρέθηκε πίσω από το τιμόνι καθώς το Νέο Range Rover Sport απέδειξε τις ικανότητές του σε κράτημα, πρόσφυση, επιδόσεις και αυτοπεποίθηση, ολοκληρώνοντας την τελευταία από μια σειρά προκλήσεων για το πολυτελές SUV επιδόσεων της Land Rover. Τα προηγούμενα επιτεύγματα περιλαμβάνουν την επίτευξη ρεκόρ στην ανάβαση Pikes Peak, την πρώτη καταγεγραμμένη διάσχιση της ερήμου «Empty Quarter» στην Αραβική Χερσόνησο, καθώς και την πρώτη ανάβαση των 999 σκαλοπατιών στην Heaven’ s Gate στην Κίνα, το 2018.

Περισσότερα για το νέο Range Rover Sport μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτη επαφή με το νέο Range Rover Sport (+τιμές)
Νέο Range Rover: Αποκαλύφθηκε στην Ελλάδα
Αν το Range Rover ήταν… λιμουζίνα θα ήταν έτσι