Live Κίνηση
Περισσότερα
KIA 2023

Νέο Kia Sportage: Όλα ξεκινούν από το φιλόξενο εσωτερικό!

Ελλάδα 0:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Kia Sportage: Όλα ξεκινούν από το φιλόξενο εσωτερικό!

KIA 2023

Νέο Kia Sportage: Όλα ξεκινούν από το φιλόξενο εσωτερικό!

KIA 2023

Το εσωτερικό του νέου Kia Sportage συνδυάζει τον τολμηρό χαρακτήρα, τις εξελιγμένες δυνατότητες και την τεχνολογική καινοτομία, δημιουργώντας τελικά έναν υπερσύγχρονο χώρο προσανατολισμένο στον οδηγό.

Advertisement
Advertisement

Η ποιοτική καμπίνα έχει σχεδιαστεί προσεκτικά προκειμένου να συνδυάζει την πρωτοποριακή τεχνολογία με πολυτελή χαρακτηριστικά, υλικά υψηλής ποιότητας και μοντέρνο στυλ.

Στο επίκεντρο του σύγχρονου εσωτερικού του νέου Sportage βρίσκεται μια όμορφη καμπύλη οθόνη με δυνατότητες αφής και σπορ αεραγωγοί με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σχεδίαση. Επιπρόσθετα η καμπύλη οθόνη εξασφαλίζει στο ταμπλό εντυπωσιακό πλάτος και βάθος.

Advertisement
Advertisement

Η υψηλής τεχνολογίας οθόνη αφής των 12,3 ιντσών και τα προηγμένα, πλήρως ενσωματωμένα στοιχεία ελέγχου αποτελούν το κέντρο της διασύνδεσης οδηγού και επιβατών, της λειτουργικότητας και των αναγκών χρήσης. Και τα δύο συστήματα έχουν δημιουργηθεί για να είναι εύχρηστα, εξαιρετικά διαισθητικά και απαλά στην αφή.

Ο πίνακας οργάνων με διαγώνιο 12,3 ιντσών είναι εξοπλισμένος με οθόνη υγρών κρυστάλλων τελευταίας γενιάς για γραφικά απίστευτης ακρίβειας και ευκρίνειας. Με μια τόσο προηγμένη και ασφαλή συνδεσιμότητα υψηλής τεχνολογίας, το νέο Sportage επωφελείται με over the air αναβαθμίσεις λογισμικού και χαρτών.

Advertisement

Το προηγμένο λογισμικό συνδεσιμότητας στο νέο Sportage επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται με το αυτοκίνητό τους από απόσταση μέσω της εφαρμογής smartphone Kia Connect. Η διαδραστική και εύχρηστη τεχνολογία δίνει επίσης στους χρήστες πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες του αυτοκινήτου, όπως είναι το Kia Live Services, το Online Navigation, η Online αναγνώριση φωνής και η ενσωμάτωση ημερολογίου από το smartphone.

Η εφαρμογή Kia Connect εξασφαλίζει στους χρήστες την απόλυτη ηρεμία, καθώς με ένα απλό πάτημα ελέγχουν για παράδειγμα ότι το Sportage τους είναι κλειδωμένο και τα παράθυρά του κλειστά, ενώ τους διευκολύνει αφάνταστα ενημερώνοντάς τους που στάθμευσαν για τελευταία φορά το SUV τους.

Advertisement

Μια εργονομική κεντρική κονσόλα βρίσκεται σε ιδανική θέση για τον οδηγό και το συνοδηγό, παρέχοντας χώρο αποθήκευσης, δυνατότητα διαμόρφωσης του λειτουργικού συστήματος, ποτηροθήκες και διακόπτες soft touch. Οι τελευταίοι βρίσκονται σε υπερυψωμένη θέση παράλληλα με τον επιλογέα shift by wire του κιβωτίου ταχυτήτων ενώ μια θέση φόρτισης smartphone προσφέρει ασύρματη φόρτιση υψηλής ταχύτητας 15W.

Σε όλο το εσωτερικό έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά υψηλής ποιότητας που είναι ιδιαίτερα ευχάριστα στην αφή, ενώ οι δυναμικές επιλογές χρωμάτων προσθέτουν ζωντάνια και ενέργεια. Τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού συνδυάζουν την καινοτομία και την άνεση σε έναν σπορ λεπτό σχεδιασμό.

Advertisement

Ανακάλυψε το νέο Kia Sportage εδώ: https://www.kia.com/gr/nea-modela/sportage-nq5/anakalipste-to/

Ο έξυπνος εσωτερικός χώρος του νέου Sportage συνδυάζει πρακτικότητα, λειτουργικότητα και ευελιξία, ενώ υποστηρίζεται από ένα μεταξόνιο 2.680 mm. Το πλάτος είναι 1.865 mm, το μήκος 4.515 mm και το ύψος 1.645 mm, με αποτέλεσμα ένα σύνολο που ξεχωρίζει στο διαθέσιμο χώρο για τα πόδια, τα κεφάλια και τη χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ.

Το νέο Sportage προσφέρει χώρο 996 mm για τα πόδια των επιβατών του πίσω καθίσματος, ενώ ο αντίστοιχος χώρος για τα κεφάλια είναι 998 mm. Η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ είναι 591 λίτρα (VDA). Για μεγιστοποίηση της πρακτικότητας τα πίσω καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν σε αναλογία 40:20:40 αυξάνοντας το χώρο για τις αποσκευές στα 1.780 λίτρα.

Ένα κορυφαίο, premium ηχοσύστημα Harman Kardon εξασφαλίζει στους επιβάτες του νέου Sportage ένα συναρπαστικό ήχο surround. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται πως η παραμονή τους στο εσωτερικό του νέου Sportage είναι η καλύτερη δυνατή από κάθε άποψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Kia Sportage: Πεντάστερο στo Euro NCAP (+video)
Έσκισε στον τάρανδο το Kia Niro (+video)
Στην Ελλάδα το νέο Kia Sportage (+τιμές)