Live Κίνηση
Περισσότερα
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Newsauto Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι το νέο VW Tiguan

Ελλάδα 20:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Newsauto Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι το νέο VW Tiguan

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Newsauto Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι το νέο VW Tiguan

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η VW ετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή του Tiguan και εμείς, σας αποκαλύπτουμε το πώς θα είναι το νέο μοντέλο όχι μόνο στην 5θυρη έκδοσή του, αλλά και στην πρώτη στην ιστορία, coupe εκδοχή.

Advertisement
Advertisement

Το ανανεωμένο VW Tiguan αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές Μαρτίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και αρχικά, με βάση και την ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα του «κατασκόπου» μας, αναμένεται να φέρει κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή του.

Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουμε τα νέα φώτα, με τα χαρακτηριστικά «φρύδια» στο πάνω μέρος τους που αγκαλιάζουν και τα πλαϊνά του αυτοκινήτου – μια νέα αισθητική που γνωρίσαμε στο καινούργιο Golf. Επίσης, νέα σχεδίαση με πιο σπορ στοιχεία θα έχει και ο προφυλακτήρας, ιδίως στην έκδοση R-Line.

Το VW Golf GTI του 2020

Advertisement
Advertisement

Αλλαγές επιμέρους αναμένουμε και σε άλλα τμήματα του αμαξώματος, ωστόσο μια πολύ σημαντική νέα παρουσία θα είναι αυτή του ολοκαίνουργιου Tiguan Coupe. Πρόκειται για την 4θυρη κουπέ εκδοχή του Tiguan, την πρώτη στην ιστορία, η οποία θα αλλάξει κυρίως στο πίσω τμήμα της έχοντας μια λιγότερη κάθετη και πιο σπορ σχεδίαση.

Advertisement

Η έκδοση αυτή θα απευθυνθεί σε όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα πιο… πικάντικο οικογενειακό SUV, έχοντας παράλληλα και ένα πιο σπορτίφ στήσιμο για να προσφέρει και το κάτι παραπάνω οδηγικά στον ιδιοκτήτη του.

Από εκεί και πέρα, με βάση τις πληροφορίες που γνωρίζουμε σήμερα το ανανεωμένο VW Tiguan και το νέο Tiguan Coupe αναμένεται να λάβουν για πρώτη φορά και έκδοση «R». Η έκδοση αυτή με πάνω 300 άλογα από 2λιτρο turbo κινητήρα και 4κίνηση θα είναι η πιο «καυτή» στην ιστορία του μοντέλου και μια από τις πιο σπορ της κατηγορίας.

Advertisement

Τέλος, αναμένεται να δούμε κάτω από το καπό του αυτοκινήτου και κάποια μοτέρ από το νέο VW Golf (κάτω φωτογραφία), μεταξύ των οποίων για πρώτη φορά και mild hybrid (ήπια υβριδικές) επιλογές που θα μειώσουν ρύπους και κατανάλωση. Στο εσωτερικό, είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει αναβάθμιση τουλάχιστον στο σύστημα πολυμέσων.