Live Κίνηση
Περισσότερα
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Αποκλειστικό Newsauto: Αυτό είναι το νέο μεγάλο SUV της Jaguar

Ελλάδα 18:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκλειστικό Newsauto: Αυτό είναι το νέο μεγάλο SUV της Jaguar

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Αποκλειστικό Newsauto: Αυτό είναι το νέο μεγάλο SUV της Jaguar

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

H Jaguar ετοιμάζει την κορωνίδα των SUV της, τη νέα J-Pace, η οποία θα έρθει το 2021 για να τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Το νέο SUV της Jaguar θα τεθεί αντιμέτωπο με μοντέλα όπως η BMW X5, η Mercedes GLE και το Audi Q7, έχοντας παράλληλα μια πιο ξεχωριστή εξωτερική σχεδίαση.

Όπως μάλιστα μπορείτε να δείτε και στην αποκλειστική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία του «κατασκόπου» μας, η σχεδίαση του νέου μοντέλου θα αντλήσει τις γραμμές της από αυτήν της εντυπωσιακής I-Pace, σε ένα αποτέλεσμα πολύ δυναμικό.

Ξεχωρίζουμε στοιχεία όπως τα αιχμηρά εμπρόσθια full-LED φώτα, ο τονισμένος εμπρόσθιος προφυλακτήρας, αλλά και οι πολλές νευρώσεις. Χαρακτηριστικό στοιχείο του νέου μοντέλου θα αποτελέσουν και οι pop-up εξωτερικές χειρολαβές, που έχουμε δει ήδη στην I-Pace, αλλά και στο νέο Range Rover Evoque.

Advertisement
Advertisement

Αποκλειστικό Newsauto: Έτσι θα είναι το νέο Fiat Punto

Η Jaguar θα προσφέρει στο νέο της δημιούργημα μια πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης, αλλά και αμιγώς ηλεκτρικής καθώς και plug-in υβριδικής επιλογής. Στην πρώτη περίπτωση θα δούμε ένα νέο 6κύλινδρο σε σειρά μοτέρ, ενώ για την ηλεκτρική εκδοχή θα έχουμε ένα σύστημα σαν αυτό της μικρότερης I-Pace (κάτω φωτό), με δύο ηλεκτροκινητήρες και μια μεγάλη μπαταρία.

Advertisement

Είναι δεδομένο επίσης ότι στο εσωτερικό της η νέα J-Pace θα «ψηφιοποιηθεί» το μέγιστο δυνατό, ενώ παράλληλα θα ξεχωρίζει και τα δεδομένα πολυτέλειας που προσφέρει ακολουθώντας τα νεότερα υψηλά πρότυπα των μοντέλων της Jaguar.

Advertisement

Στους χώρους της, είναι σίγουρο ότι τουλάχιστον προαιρετικά η J-Pace θα προσφέρει και μια τρίτη σειρά καθισμάτων, θέλοντας να καλύψει και όσους χρειάζονται ένα 7θέσιο αυτοκίνητο.

Audi A3 Sportback: O αντίπαλος της Mercedes CLA

Advertisement

Τέλος, είναι δεδομένο ότι θα δούμε τη νεότερη γενιά των συστημάτων πολυμέσων και πληροφόρησης InControl Touch Pro Duo της JaguarLandRover, καθώς και μια διευρυμένης σειρά συστημάτων ασφαλείας (ενεργητικής και παθητικής), όπως και σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης.

Περισσότερα στοιχεία για τη νέα Jaguar J-Pace θα γνωρίζουμε αργότερα μέσα στη χρονιά. Όπως προείπαμε, η παρουσίασή της είναι προγραμματισμένη να γίνει το 2021, με βάση τις νεότερες πληροφορίες που έχουμε.