Live Κίνηση
Περισσότερα
Jaguar Land Rover PHEV

Jaguar I-Pace: 10 λόγοι που ξεχωρίζει

Ελλάδα 21:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jaguar I-Pace: 10 λόγοι που ξεχωρίζει

Jaguar Land Rover PHEV

Jaguar I-Pace: 10 λόγοι που ξεχωρίζει

Jaguar Land Rover PHEV

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Jaguar συνιστά το σημείο καμπής προηγμένων τεχνολογιών, κομψής αεροδυναμικής σχεδίασης και ισχυρών επιδόσεων με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Advertisement
Advertisement

Premium χαρακτήρας, καινοτόμες τεχνολογίες για κίνηση σε κάθε είδους έδαφος, hitech εσωτερικό και υψηλά επίπεδα οδηγικής απόλαυσης. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα «ατού» της πολυβραβευμένης και γοητευτικής Jaguar IPace, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της εταιρείας.

Διαβάστε εδώ αναλυτικές πληροφορίες 

 

Advertisement
Advertisement

Τα παραπάνω στοιχεία, όμως, δεν είναι αρκετά προκειμένου να συνθέσουν με ακρίβεια το πορτραίτο… του πολυτάλαντου SUV της Jaguar. Διότι ξεχωρίζει, επίσης, σε όρους αυτονομίας, άνεσης, και συνδεσιμότητας.

Ακολουθούν 10 λόγοι που κάνουν την Jaguar IPace να ξεχωρίζει:

Άνεση και εσωτερική ηρεμία

Advertisement

Η I-Pace ενσωματώνει άψογα τεχνολογία και άφθονο χώρο. Ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι καθαρός, με τάξη, χαρακτηριστικά αφής και πλευστές γραμμές. Η φύση του ηλεκτρικού συστήματος μετάδοσης κίνησης προσφέρει πρόσθετο χώρο, ενώ παρέχει περισσότερη ελευθερία για ακόμη περισσότερη άνεση στο εσωτερικό της I-Pace.

Jaguar I-Pace

Advertisement

Εκπληκτική Οδήγηση

Η ισχύς και η δυναμική της συναρπαστικής Jaguar με μηδενικές εκπομπές καυσαερίων: όλα όσα θα περιμένατε από ένα ηλεκτρικό SUV επιδόσεων. Οι ηλεκτρικοί κινητήρες της και η σχεδόν τέλεια κατανομή βάρους παρέχουν δύναμη και ευελιξία σπορ αυτοκινήτου.

Διαβάστε εδώ αναλυτικές πληροφορίες 

Advertisement

Μπαταρία και αυτονομία

Η μπαταρία 90kWh της I‑Pace έχει σχεδιαστεί για μεγάλη διάρκεια ζωής και υποστηρίζει παρατεταμένες περιόδους βιώσιμης μέγιστης ισχύος. Η θέση της μπαταρίας στο μεταξόνιο παρέχει στο όχημα χαμηλό κέντρο βάρους, που φυσικά ευνοεί τη δυναμική του οχήματος, καθιστώντας την I‑Pace ένα πραγματικό αυτοκίνητο. Βάσει, μάλιστα, WLTP, η αυτονομία της I-Pace αντιστοιχεί σε 470 χλμ.

Jaguar Dynamics
Η I‑Pace κινητοποιείται από δύο μόνιμα σύγχρονα ηλεκτρικά μοτέρ με μαγνήτες που ενσωματώνονται στους εμπρός και πίσω άξονες. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης της I‑Pace παρέχει 400PS και 696Nm ωφέλιμης άμεσης ροπής. Με ενσωματωμένο σύστημα All Wheel Drive, η I‑Pace επιταχύνει από το 0-100km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα.

Διαβάστε εδώ αναλυτικές πληροφορίες 

Πλευστές γραμμές
Με μια κομψή, υψηλά αεροδυναμική σχεδίαση και συντελεστή χαμηλής οπισθέλκουσας 0,29d, η I‑Pace έχει δημιουργηθεί για να παρέχει αποτελεσματικότητα καθώς η κίνησή της παρέχει μέγιστη αυτονομία και σταθερότητα. Η I‑Pace ενθουσιάζει από κάθε άποψη χάρη στην πλευστή μεσαία γραμμή, το θεαματικό σχήμα καπό και την ουρά σχεδιαστικής υπογραφής.

Jag-i-pace-boi-9

Ενεργή Πνευματική ανάρτηση
Όταν μειώνεται ο χώρος μεταξύ του αυτοκινήτου και του δρόμου, βελτιώνεται η απόδοση αεροδυναμικής και η αυτονομία. Η προαιρετική ενεργή πνευματική ανάρτηση της I‑Pace χαμηλώνει το αυτοκίνητο κατά τη διαδρομή σε ταχύτητες άνω των 105km/h σε αποστάσεις άνω των 10 χιλιομέτρων.

Adaptive Surface Response

Με βάση την απαράμιλλη εμπειρία μας με συστήματα All Wheel Drive, το σύστημα Adaptive Surface Response (AdSR) παρακολουθεί συνεχώς το περιβάλλον του αυτοκινήτου και προσαρμόζει τις κατάλληλες ρυθμίσεις μοτέρ και πέδησης. Μόλις επιλεγεί, το AdSR λειτουργεί σε όλες τις ταχύτητες για να σας υποστηρίξει σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες και δύσκολες επιφάνειες.

Σύστημα All Surface Progress Control

Το σύστημα Surface Progress Control είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα που σας επιτρέπει να ορίζετε και να διατηρείτε μια σταθερή ταχύτητα υπό απαιτητικές συνθήκες, όπως ολισθηρές επιφάνειες. Λειτουργεί μεταξύ 3,6km/h και 30km/h και σας δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρωθείτε πλήρως στην οδήγηση.

Πάντα σε φόρτιση
Το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης Touch Pro Duo της I‑Pace κάνει απλό τον έλεγχο κάθε τεχνολογίας αυτοκινήτου. Η ικανότητα 4G Wi-Fi είναι τυπική και μια σειρά από χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, όπως Apple CarPlay and Android Auto εξασφαλίζουν εύκολη επαφή με τον ψηφιακό κόσμο σας.

Τα πάντα υπό έλεγχο

Το νέο μας σύστημα one-touch infotainment, Pivi Pro, προσφέρει όλες τις βασικές πληροφορίες ενημέρωσης/ψυχαγωγίας με μια ματιά. Η λειτουργική φιλοσοφία του είναι απλή και εμπνευσμένη από το smartphone σας.

Διαβάστε εδώ αναλυτικές πληροφορίες 

Διαβάστε εδώ αναλυτικές πληροφορίες